Image default
Business

Verdwijnt binnenkort: Betoverende sprookjessuite in Efteling Hotel
Nieuwe Droomvluchte Suite in Efteling Hotel

Nieuwe Droomvluchte Suite in Efteling Hotel

Vandaag, 16.40 uur

De nieuwe Droomvluchte Suite in het Efteling Hotel, die dinsdag officieel werd aangekondigd, gaat ten koste van een bestaande themakamer. Hotelgasten moeten de sprookjesachtige Hans Christian Andersen Suite, geïntroduceerd in 2005, voortaan missen. Een fotoreeks laat zien waar de Efteling afscheid van neemt.

De Hans Christian Andersen Suite, gelegen op de zesde verdieping van het hotel, werd toegevoegd ter gelegenheid van de 200e geboortedag van de wereldberoemde sprookjesschrijver. Eén van de opvallendste elementen is een eigen versie van De Rode Schoentjes uit het Sprookjesbos, inclusief een muurschildering van hoofdpersonage Karen.

Verder komen gasten vitrines tegen met attributen uit De Chinese Nachtegaal, Het Meisje met de Zwavelstokjes, Het Lelijke Jonge Eendje, De Prinses op de Erwt, Klaas Vaak en De Nieuwe Kleren van de Keizer. “In deze sfeervolle suite komen sprookjes tot leven”, valt te lezen op de Efteling-website.

Daar is de suite al niet meer te boeken. Na een ingrijpende verbouwing zal de kamer vanaf vrijdag 22 december door het leven gaan als Droomvlucht Suite. Waar nu twee bedden voor twee personen te vinden zijn, komt één groot hemelbed te staan. De bestaande zithoek wordt getransformeerd tot een kinderkamer met drie slaapplekken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Muziekkeuze Bellewaerde Park: Sfeerloosheid ten top!

Douglas Ross

Betoverende waterglijbaan in Drenthe: 1600 fonkelende sterren in een futuristische bowl

Douglas Ross

Ontdek het spannende verhaal achter Toverland’s illegale almhut: gemeente grijpt in!

Douglas Ross