Image default
Business

Verbazingwekkende transformatie van de Studio-winkel: Tijdelijke sluiting en het betoverende doolhof van Dlp Schuttingdoolhof!
Walt Disney Studios Park ondergaat renovaties

Walt Disney Studios Park ondergaat renovaties

Het eerste gedeelte van het Walt Disney Studios Park is veranderd in een soort doolhof van schuttingen. Vanwege werkzaamheden zijn delen van de themagebieden Production Courtyard en Toon Studio de komende maanden niet toegankelijk. Deze week kwamen er heel veel bouwschermen bij.

De gele bouwschuttingen reiken momenteel vanaf de uitgang van Studio 1 tot aan de ingang van het Studio Theater. Ook staan er schermen rond het Animation Celebration-gebouw, waar een Frozen-show wordt opgevoerd. Even verderop verdween de attractie Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah achter schuttingen.

De afgelopen maanden zijn meerdere plantenperkjes vervangen door asfalt, om de doorstroming tijdens de renovaties te bevorderen. Uiteindelijk moet het parkdeel gaan ogen als een sfeervol theaterdistrict, inclusief een promenade met veel groen.

Studio Store

Op het entreeplein blijft souvenirwinkel Studio Store de komende maanden gesloten voor een verbouwing. Die klus moet in april afgerond zijn. Dan gaat de overdekte boulevard Studio 1 dicht, waardoor bezoekers het park via een omweg moeten betreden. Studio 1 gaat weer open in het voorjaar van 2025. Disney hoopt het volledige project eind 2025 af te kunnen worden.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Betoverende Efteling onthult magische gezichten in spectaculaire rotsen bij de Piraña

Douglas Ross

Bobbejaanland maakt een splash met spectaculaire duikshow in grote vijver!

Douglas Ross

Op avontuurlijke pootjes: Nederlander op safari door duizend verschillende dierentuinen

Douglas Ross