Image default
Business

Zoo Antwerpen op jacht naar creatieve geesten voor betoverende attracties!
Zoo Antwerpen zoekt nieuwe ontwerper

Zoo Antwerpen zoekt nieuwe ontwerper

Vandaag, 14.12 uur

Zoo Antwerpen is op zoek naar een nieuwe ontwerper. De bekende Belgische dierentuin heeft een vacature gepubliceerd voor een senior experience designer. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe attracties en belevingen in het dierenpark.

De functie loopt tot augustus 2024, met mogelijkheid tot verlenging. De ontwerper zal ook betrokken zijn bij zusterpark Zoo Planckendael. Het doel is om “de bezoekersbeleving in onze parken naar een hoger niveau te tillen”.

Zoo Antwerpen heeft geen plannen voor een achtbaan of waterbaan. De attracties en ervaringen moeten “aansluiten bij de educatieve missie en visie van onze tuinen”. Voorbeelden hiervan zijn een avonturenparcours, speelgebieden, immersieve dierenverblijven en educatieve opstellingen.

De ontwerper zal samenwerken met grafici, designers, dierenexperts, technici en een landschapsarchitect om de toevoegingen te realiseren. Er wordt gevraagd om minimaal vijf jaar ervaring in de entertainmentindustrie. “Zoölogische kennis is een pluspunt maar geen vereiste”, staat in de vacaturetekst. “Liefde voor natuur en dieren is wel belangrijk.”

Zoo Antwerpen noemt dit “een unieke kans om jouw stempel te drukken op de beleving van de honderdduizenden bezoekers van onze parken”. Creatieve geesten kunnen solliciteren via de website van moederbedrijf Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen (KMDA).

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Gelderland komt met harde maatregelen tegen nieuw voedselpretpark: Game over?

Douglas Ross

Adrenaline-junkies opgelet: Plannen voor sensationele tilt coaster in Energylandia van de baan?

Douglas Ross

Schoppende Efteling-bezoeker (23) krijgt smakelijke les in voorwaardelijke straf!

Douglas Ross