Image default
Business

Toverland-ontwerper verrast superfan met unieke tatoeage

Passie voor Toverland: Fan laat bijzondere tatoeage zetten

Passie voor Toverland: Fan laat bijzondere tatoeage zetten

Op een dag om 13.37 uur besloot een toegewijde Toverland-fan een bijzondere stap te zetten. Sven Jans (35), de beheerder van de ToverlandFansite, wilde zijn liefde voor het attractiepark op een permanente manier laten zien. Na lang zoeken naar het perfecte ontwerp, vroeg hij hulp aan Toverland-hoofdontwerper Peter van Holsteijn.

In het begin van 2023 ging Jans het gesprek aan met Van Holsteijn. Na een periode van stilte, werd hij tijdens de ToverlandFanday in september verrast met een origineel ontwerp voor een sleeve-tatoeage. Dit type tatoeage bedekt een groot deel van de arm en bevat elementen uit het middeleeuwse themagebied Avalon: ijsdraak Morgana, tovenaar Merlijn en de vuurspuwende Fenix.

“Ik zag dit totaal niet aankomen en stond perplex, ik was sprakeloos”, aldus Jans over zijn reactie op het ontwerp. Na vijf maanden prijkt de tatoeage daadwerkelijk op zijn arm, dankzij de hulp van Stef Jansen van Tattoo Stef uit Meerhout. Jans is erg tevreden met het ontwerp en het eindresultaat, waarbij zijn fascinatie voor mythische wezens en draken duidelijk naar voren komt.

Een woordvoerder van Toverland benadrukt dat het park niet voor iedereen tatoeages kan ontwerpen, maar dat dit een speciale uitzondering was voor Sven Jans. Als blijk van waardering voor zijn inzet voor de Fansite en de Fanday, waarvan de negende editie binnenkort zal plaatsvinden, wilde Toverland graag meedenken en ondersteunen bij het realiseren van de tatoeage.

Op dit moment denkt Jans al na over het toevoegen van meer Toverland-tatoeages aan zijn collectie. “Er zijn nog wat ideeën die ik graag wil laten uitwerken”, aldus de enthousiaste fan uit Oostham.


Related posts

Schokkend nieuws: Nieuwe leeuw in Bellewaerde Park doodt leeuwin

Douglas Ross

Walibi Holland walgt van treiterende youtubers: ‘Dit keuren wij af!’

Douglas Ross

Gezocht: Avonturiers voor Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling: Doe mee in mei!

Douglas Ross