Image default
Business

Spannend nieuws: Attractiepark Rotterdam opent in maart 2025!

Attractiepark Rotterdam opent mogelijk in 2025

Vandaag heeft eigenaar Hennie van der Most aangekondigd dat de opening van Attractiepark Rotterdam eindelijk in zicht is. Het Rotterdamse familiepretpark, waar al jaren aan gebouwd wordt, zal naar verwachting over iets meer dan een jaar zijn deuren openen. Van der Most heeft beloofd dat het park op zijn verjaardag, 23 maart 2025, zal worden geopend.

Tijdens een rondleiding voor lezers van het buurtblad De Havenloods onthulde Van der Most de beoogde openingsdatum. Hoewel de ondernemer in het verleden de geplande opening van het park al meerdere keren heeft uitgesteld, lijkt hij nu toch weer een belofte te durven doen. “Vanaf die dag gaat het los”, zegt Van der Most over zijn verjaardag in 2025. “Dan zijn we open, voor heel Rotterdam.” Het komende jaar zal worden gebruikt om alle attracties en faciliteiten gebruiksklaar te krijgen.

Door nu een concrete datum te noemen, komt Van der Most de Rotterdamse politiek tegemoet. Onlangs heeft de gemeenteraad unaniem een motie aangenomen waarin wordt gevraagd om duidelijkheid te geven over de toekomst van het park. Toen het bouwproject in 2012 werd aangekondigd, werd nog verwacht dat het park in 2014 zou openen.

Related posts

Architect achter omstreden Efteling-restaurant nu ook betrokken bij Efteling Grand Hotel

Douglas Ross

Ultieme VIP-ervaring bij Gardaland: Laat je verwennen voor 2700 euro!

Douglas Ross

Ontdek de verbluffende maatregelen van Efteling om auto’s buiten het entreegebied te houden!

Douglas Ross