Image default
Business

Smullen maar! Movie Park opent Trattoria Hollywood met onbeperkt eten
Movie Park Germany renoveert restaurant Pizza & Pasta

Movie Park Germany renoveert restaurant Pizza & Pasta

Movie Park Germany heeft de afgelopen maanden één van haar restaurants grondig gerenoveerd. Het horecalocatie Pizza & Pasta, gelegen aan het einde van The Hollywood Street Set, heeft nu een nieuwe naam: Trattoria Hollywood. Het volledige interieur is vernieuwd en bezoekers kunnen vanaf dit jaar voor één prijs twee uur onbeperkt eten en drinken.

Bezoekers kunnen gebruikmaken van 250 overdekte zitplaatsen of het buitenterras. Het aanbod bestaat uit pizza, pasta, salades, snacks en frisdrank. Ook enkele alcoholische versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen. Volwassenen betalen 29,90 euro en kinderen vanaf 4 jaar betalen 15,90 euro.

Het restaurant is ingericht in Amerikaans-Italiaanse stijl en de renovatiewerkzaamheden zijn al gestart tijdens de kerstperiode. Sinds de seizoensstart op vrijdag 22 maart is het etablissement geopend als onderdeel van een testfase om de operationele processen te optimaliseren, aldus Movie Park.

Commercieel en creatief directeur Manuel Prossotowicz benadrukt in een interview dat er tekortkomingen waren op het gebied van eten en drinken en dat de restaurants verouderd waren. De verbouwing van Pizza & Pasta vormt een belangrijke stap in het proces van vernieuwing en optimalisatie.


Related posts

Ontdek de betoverende winterse pracht van de vernieuwde Warme Winter Weide in de Efteling!

Douglas Ross

Scoren bij Efteling: vriendenprijsjes voor oude vakantiehuismeubels!

Douglas Ross

Vurige Nederlandse fans in betoverend gesprek met Europa-Park’s Marketing Guru!

Douglas Ross