Image default
Business

Slaap tussen de doden: Win een overnachting in The Amsterdam Dungeon!
Overnacht in The Amsterdam Dungeon

Overnacht in The Amsterdam Dungeon

Horrorliefhebbers krijgen de kans om te blijven slapen in The Amsterdam Dungeon. De griezelbeleving in de hoofdstad geeft een overnachting weg in een speciale kamer, waar het zou spoken. Daarvoor wordt samengewerkt met youtuber Marcel Coppersan, die video’s maakt met fictieve horrorverhalen.

In een recente video vertelt Coppersan dat er onder The Amsterdam Dungeon “meer dan 1400 lijken” liggen. Hij komt ook met anekdotes over een Amerikaanse vrouw die zichzelf presenteerde als paranormaal medium en allerlei geestverschijningen gezien zou hebben tijdens haar bezoek.

De videomaker daagt zijn kijkers uit om te gaan “slapen tussen de doden” in The Amsterdam Dungeon. Ze kunnen zich tot en met dinsdag 2 januari aanmelden voor de zogenoemde Overnachtmerrie, via de website van de attractie. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. De winnaar wordt vóór half januari bekendgemaakt.

“Misschien kom je zelfs wel oog in oog te staan met de beruchte bewoners van The Amsterdam Dungeon”, valt er te lezen. Het YouTube-kanaal van Coppersan heet Raar Maar Waar. “De korte horrorverhalen zijn ook nooit waargebeurd maar verzonnen horrorverhalen”, luidt de disclaimer.


Related posts

Disneyliefhebber laat betoverend sprookjeskasteel vereeuwigen op zijn arm!

Douglas Ross

Storm veroorzaakt chaos in Frans pretpark: Vijftig omgevallen bomen zorgen voor problemen!

Douglas Ross

De rollercoaster van teleurstelling: Attractiepark Rotterdam blijft gesloten en de politiek verliest haar geduld

Douglas Ross