Image default
Business

Rampzalige start voor Pleasure Beach: teleurstelling alom op openingsdag!
Blog Artikel

Pleasure Beach Blackpool opent dramatisch

Een teleurstellende start van het seizoen

Het Engelse attractiepark Pleasure Beach in Blackpool heeft een dramatische openingsdag achter de rug. Afgelopen zaterdag heropende het pretpark de poorten voor een nieuw seizoen. Veel fans dropen al na een paar uur zwaar teleurgesteld af, blijken uit berichten op social media. Pleasure Beach maakte een zeer slechte indruk.

Onderhoudsproblemen en defecte attracties

Hoewel het park de afgelopen maanden gesloten was voor publiek, lijkt er nauwelijks onderhoud uitgevoerd te zijn. Langdurige defecten zijn niet verholpen en attracties vallen om de haverklap uit. Tot overmaat van ramp zijn twee populaire rides nog helemaal niet gereed: achtbaan The Big One en vrijevaltoren Ice Blast.

Troosteloze staat van het park

Zelfs de grootste Pleasure Beach-liefhebbers kunnen het park niet meer verdedigen, blijkt uit video’s van afgelopen weekend. Vlogger Scott Bickerton van YouTube-kanaal Your Experience Guide somt in een 26 minuten durende reportage op wat er allemaal misgaat. Hij wordt moedeloos van de troosteloze staat van veel attracties en de aanhoudende technische storingen.

Speculaties en communicatieproblemen

De videomaker staat stil bij de passief-agressieve berichten die Pleasure Beach-directrice Amanda Thompson zaterdag deelde op social media. Hij herinnert zich hoe het park de afgelopen jaren vaker de mist in ging met het communiceren van foutieve informatie. Transparantie en betere communicatie worden door fans geëist.

Conclusie

Al met al was de openingsdag van Pleasure Beach Blackpool een grote teleurstelling voor zowel bezoekers als fans. Het park kampt met onderhoudsproblemen, defecte attracties en communicatieproblemen. Hopelijk kan het park snel verbeteringen doorvoeren om de bezoekers weer een goede ervaring te bieden.


Related posts

Dreigende stunt in dierentuin: ijsbeer bedreigd voor documentaire promotie!

Douglas Ross

Flexibel genieten in de Efteling: Binnenkort zelf je ticketdatum wijzigen!

Douglas Ross

Magische Efteling-vuurwerkshow vanuit de Pagode: Een betoverende ervaring!

Douglas Ross