Image default
Business

Plopsa deelt juicy details over gloednieuwe achtbaan 100% Wolf

Nieuwe familieachtbaan met weerwolfthema in Plopsa-pretpark Holiday Park Germany

Nieuwe familieachtbaan met weerwolfthema in Plopsa-pretpark Holiday Park Germany

In het Plopsa-pretpark Holiday Park Germany zal volgend jaar een nieuwe familieachtbaan geopend worden met een weerwolfthema. Vandaag heeft het Duitse attractiepark de lay-out en de elementen van de nieuwe rollercoaster onthuld tijdens een speciale fandag.

De fabrikant Gerstlauer heeft de specificaties van de attractie zojuist gepresenteerd. Ook zijn er digitale beelden getoond, met opvallend veel rotswerk. De achtbaan zal in het teken staan van 100% Wolf, een animatiereeks van Studio 100. Passagiers zullen een deel van de baan achteruit afleggen.

De achtbaan wordt 17,5 meter hoog en 645 meter lang, maar dankzij het achterwaartse gedeelte zal de rit in totaal 760 meter beslaan. Dit concept is vergelijkbaar met de Gerstlauer-familieachtbaan Wakala in het Belgische pretpark Bellewaerde Park. De topsnelheid van de achtbaan zal 55 kilometer per uur bedragen.

De elementen van de achtbaan hebben namen als twisted stall, double twisted camelback en twisted double-down. Er zullen drie treinen zijn met elk twintig zitplaatsen, wat zal zorgen voor een theoretische capaciteit van duizend personen per uur. Naast de weerwolfcoaster zal Holiday Park volgend jaar ook een Smurfen-darkride en een Blinky Bill-safaribaan openen.


Related posts

De Nieuwe Sensatie: Pools Attractiepark onthult Verbluffende Lanceerachtbaan!

Douglas Ross

Disney’s Magische Vuurwerkshow vanuit een Smakelijke Snackkraam: Een Onvergetelijk Avontuur in Disneyland Paris!

Douglas Ross

Dreigende stunt in dierentuin: ijsbeer bedreigd voor documentaire promotie!

Douglas Ross