Image default
Business

Piraña in Efteling weer klaar voor avontuur na lange onderhoudsbeurt!
Efteling heropent wildwaterbaan Piraña na grote onderhoudsbeurt

Efteling heropent wildwaterbaan Piraña na grote onderhoudsbeurt

Efteling-bezoekers hebben bijna acht maanden moeten wachten, maar vanaf nu is de populaire waterattractie Piraña uit 1983 weer geopend voor publiek. Fans kunnen nieuwe decorelementen en watereffecten ontdekken.

Het Efteling-projectteam is trots op het eindresultaat. Volgens projectspecialist Martin Simons is er met een groot creatief en technisch team hard gewerkt om de attractie naar een 2.0-versie te brengen.

Voor deze renovatie hebben verschillende experts samengewerkt, waaronder ontwerpers, engineers, werktuigbouwkundigen, decorateurs, vormgevers, stukadoors, en meer. Volgens Simons is alles aangepakt, van het gebouw tot de natuurlijke omgeving.

Belangrijkste is echter de reactie van de gasten. Het team is benieuwd naar hoe bezoekers de vernieuwde Piraña zullen ervaren.

De Piraña werd oorspronkelijk ontworpen door Ton van de Ven en dit keer was Karel Willemen verantwoordelijk voor de thematische aanpassingen. Er is onder andere nieuw rotswerk toegevoegd met subtiele gezichten erin verwerkt. In totaal heeft de Efteling 8 miljoen euro geïnvesteerd in het opknappen van de waterbaan.


Related posts

Kerstman schittert in spetterende videoclip van Europa-Park: een onvergetelijke ervaring!

Douglas Ross

Opgelet! Toeristenbelasting in Disneyland Paris regio schiet omhoog: tot wel 187% stijging!

Douglas Ross

Ontdek de Magie: Exclusieve Streamers Merchandise nu verkrijgbaar in de Efteling!

Douglas Ross