Image default
Business

Phantasialand verrast met Engelse voertaal: Een sprankelend nieuw hoofdstuk!
Phantasialand wijzigt voertaal op social media naar Engels

Phantasialand wijzigt voertaal op social media naar Engels

Vandaag, 13.17 uur

Het Duitse pretpark Phantasialand heeft besloten om de voertaal op social media te veranderen naar Engels. Vanaf nu zullen er in principe alleen nog maar Engelstalige berichten geplaatst worden op het officiële Instagram-account van het attractiepark. Hiermee hoopt Phantasialand een internationaal publiek aan te spreken. Tegelijkertijd zullen de Franse en Nederlandse Phantasialand-accounts stoppen met bestaan.

Volgens Phantasialand is de keuze voor Engels als voertaal op Instagram gemaakt om reizigers van over de hele wereld welkom te kunnen heten. “Door een universele taal te gebruiken, willen we onze gastvrijheid vergroten en ervoor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt in Phantasialand”, aldus het attractiepark.

Hoewel niet alle Duitsers de Engelse taal goed beheersen, hoopt Phantasialand dat de fans de Engelstalige berichten zullen omarmen. “Communicatie moet onbegrensd zijn en door Engels te gebruiken willen we iedereen uitnodigen om deel te nemen aan het gesprek.” Het park noemt het een “reis van internationale connecties” en is dankbaar voor het volgen van de fans.

In de uitleg wordt benadrukt dat het nog steeds mogelijk zal zijn om in het Duits, Nederlands en Frans te reageren. De aanpassing houdt echter ook in dat de Nederlandse en Franse Phantasialand-pagina’s (@phantasialandnl en phantasialandfr) gesloten zullen worden. Dit moet zorgen voor “een meer inclusieve en verbonden ervaring”. “In onze zoektocht naar een sterker gevoel van een wereldwijde community, hebben we besloten om al onze Instagram-kanalen samen te brengen in één verenigd kanaal.”

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Efteling verrast bezoekers met zoete traktaties tijdens renovatie – Ontdek onze tijdelijke snoepkraam!

Douglas Ross

Baanbrekend Masterplan 2050: Diergaarde Blijdorp gaat op avontuurlijke koers!

Douglas Ross

Ontdek de spannende toekomstplannen van Parc Astérix: gloednieuwe attracties en hotels!

Douglas Ross