Image default
Business

Knallende ruzie in Disneyland Paris: Bezoekers in de boeien geslagen!

Vechtpartij in Disneyland Paris: Beveiligingsmedewerker gewond

In Disneyland Paris is deze week een vechtpartij uitgebroken. Twee gezinnen gingen op donderdagavond met elkaar op de vuist in het Disneyland Park. Een beveiligingsmedewerker raakte gewond toen hij de ruzie probeerde te sussen.

Het incident vond ‘s avonds plaats, meldt dagblad La Marne. De aanleiding was geduw en getrek in een mensenmassa. Een 46-jarige man uit Lyon gaf een duw aan een 54-jarige vrouw. Ze maakte een opmerking, maar de man weigerde zich te verontschuldigen.

In plaats daarvan begon hij naar haar te schreeuwen. Familieleden van de vechtersbazen beginnen zich met de situatie te bemoeien. Al snel slaat de vlam in de pan en worden er klappen uitgedeeld. De vrouw krijgt een vuistslag in haar gezicht.

Een beveiliger probeert beide groepen uit elkaar te halen, maar de 46-jarige man kalmeert niet. Hij geeft de medewerker een klap op zijn schouder. Uiteindelijk komen andere bewakers te plaatse. Zij schakelen de politie in. Om 21.10 uur worden de veertiger en zijn 26-jarige zoon aangehouden. De vader blijkt een bekende te zijn van de politie.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Ontdek de adembenemende nieuwe luchtfoto’s van de spectaculaire uitbreiding van Disneyland Paris: een magische wereld die binnenkort opengaat!

Douglas Ross

Ontdek Disneyland Paris met je vrienden: Vriendentickets vanaf slechts 41 euro!

Douglas Ross

Teleurstelling! Plannen voor Puy du Fou Meppel geannuleerd: Een nieuw Nederlands themapark ‘terug naar de tekentafel’

Douglas Ross