Image default
Business

Ontketen de nacht bij Toverland: Beleef angstaanjagende Halloween Nights in vernieuwde Scare Zone!
Halloween Nights in Toverland: Ontdek de vernieuwde scare zone Cirque

Halloween Nights in Toverland: Ontdek de vernieuwde scare zone Cirque

Bezoekers van de Halloween Nights in Toverland kunnen dit najaar een de vernieuwde scare zone Cirque ontdekken.

Het gebied huisvest niet alleen angstaanjagende acteurs en circusdecoraties, maar ook kermisattracties, spellen en veel kramen met eten en drinken. Een video brengt de nieuwe opzet in beeld.

De hoogtepunten van het evenement

Inmiddels zijn twee van de dertien Halloween Nights achter de rug. De nieuwe versie van Cirque vormt in 2023 één van de hoogtepunten van het evenement. Toverland gaf het gebied een nieuwe locatie buiten de parkgrenzen, op een terrein bij de voormalige hoofdingang. De ingang wordt gevormd door een kleine walktrough met een circustent, waar horrorclowns de dienst uitmaken. Daar bevindt zich ook een waarzegster.

Kermisattracties en optredens

Verderop in de zone zijn de kermisattracties Cake Walk, Vermolen Rups en Madmill te vinden. Na vanavond wordt de Cake Walk vervangen door een groter exemplaar van een andere exploitant. Meedoen met de Madmill kost 4 euro, voor de andere attracties hoeft niets extra’s betaald te worden. Daarnaast is er een grote tent waar optredens plaatsvinden. Zoals gewoonlijk wordt Cirque bevolkt door clowns en andere huiveringwekkende circusartiesten. Opvallende verschijningen zijn een clown op een eenwieler en een clown die met de knieën kan glijden over de grond, een zogeheten slider. Dat zorgt voor een extra schrikeffect.

Andere scare zones en parade

De vier andere scare zones Shadows of the Sea, Morgana’s Frozen Knights, DesTroy en Fiesta de los Muertos keerden terug zonder grote wijzigingen. Alle acteurs komen voorbij tijdens een grote parade in entreegebied Port Laguna. Die begint dit jaar eerder dan voorheen: om 18.15 uur. Nieuw is dat de figuren uit spookhuis Fear The Woods ook onderdeel zijn van de stoet. Om 22.45 uur worden de avonden afgesloten met een muzikale vuurwerkshow.

Verbeteringen en wachttijd

Toverland heeft afgelopen week nog flink gesleuteld aan het nieuwe haunted house Now You’re Mine, dat op 7 oktober openging. De techniek functioneert nu een stuk beter. Ook worden per tijdvak minder kaarten verkocht. De wachttijd valt daardoor mee.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Let op: Big Thunder Mountain in Disneyland Paris sluit anderhalve maand lang! Ontdek de achterliggende redenen

Douglas Ross

Entertainer zet definitief punt achter Efteling-lakei act: Een einde aan een tijdperk!

Douglas Ross

Efteling-fan start actie voor terugkeer van Vogel Rok-muziek: Teken de petitie nu!

Douglas Ross