Image default
Business

Ontdek het betoverende attractiepark in Engeland met Universal’s nieuwe website!

Universal onthult plannen voor nieuw attractiepark in Engeland

Universal Destinations & Experiences heeft deze week een speciale website gelanceerd om meer informatie te geven over hun plannen voor een nieuw Universal-attractiepark in Engeland. Op de website universalukproject.co.uk kunnen geïnteresseerden alle tot nu toe bekendgemaakte informatie bekijken.

Universal staat bekend om themaparken met attracties gebaseerd op de film- en tv-sector, hotels, souvenirs, games, restaurants en entertainment. Op de website wordt benadrukt dat Universal ook prachtige resorts creëert die duizenden banen genereren en een positieve economische impact hebben, zowel lokaal als daarbuiten.

Om de omwonenden te overtuigen en eventueel protest te voorkomen, probeert Universal duidelijkheid te scheppen over de plannen. Ze benadrukken dat ze nog in de beginfase van het haalbaarheidsonderzoek zitten en dat een definitieve beslissing pas over “vele maanden” wordt genomen. Universal belooft ook dat buurtbewoners intensief betrokken zullen worden bij het project als het doorgaat. Er zullen mogelijkheden zijn om met Universal in gesprek te gaan en vragen te stellen.

In een brief aan mensen in de omgeving, die ook op de website te vinden is, laat Universal weten dat de plannen tot nu toe positief worden ontvangen. Ze hebben al gesprekken gevoerd met nationale en lokale belanghebbenden, waaronder de gemeenteraad en de burgemeester, en zijn bemoedigd door de positieve aard van deze gesprekken. Universal benadrukt ook dat ze zich inzetten voor het verbeteren van de natuurlijke schoonheid en het beschermen van de ecologie van de gebieden waar ze actief zijn.

Het is nog afwachten wat de toekomst brengt voor het nieuwe Universal-attractiepark in Engeland, maar de plannen lijken veelbelovend. Als het park er daadwerkelijk komt, zal het ongetwijfeld een geweldige toevoeging zijn aan het toeristische aanbod in Engeland en voor veel werkgelegenheid zorgen.

Related posts

Rookvrije zone: Walibi Holland introduceert vier rookzones!

Douglas Ross

Beleef de Magische Wereld van Harry Potter in Keulen: Visions of Magic!

Douglas Ross

De Magische Wereld van Spookhuis Toverland: Een Dag vol Avontuur voor Jonge Ontdekkers!

Douglas Ross