Image default
Business

Ontdek de splinternieuwe website van Walibi Holland!
Walibi Holland lanceert nieuwe website

Walibi Holland lanceert nieuwe website

Gisteren, 21.23 uur – Walibi Holland heeft een nieuwe website gelanceerd. De opmaak van de website lijkt sterk op die van zusterpark Walibi Belgium, die vorige maand werd gelanceerd. De nieuwe website heeft een clean uiterlijk met rustgevende kleuren zoals wit en grijs. Bovenaan de homepage begint direct een promotievideo te spelen.

Op de website staat te lezen: “Er is genoeg te beleven want wij hebben meer dan veertig attracties voor jong en oud.” Daarnaast wordt aandacht gevraagd voor de variabele ticketprijzen, korting voor families en voordelige kindertickets. De menubalk beperkt zich tot vier items: het attractiepark, vakantiepark Walibi Village, de openingskalender en een nieuwe ticketshop. De online winkel is pas toegankelijk nadat er een account is aangemaakt.

Er is ook een apart menu met meer opties beschikbaar. Attracties kunnen worden gefilterd op categorieën zoals Kids, Thrill en Family, maar ook op themagebied, attractietype en de aanwezigheid van een Fast Lane, actiefoto of ingang voor single riders. De vorige website dateerde uit 2020 en was een stuk kleurrijker.

Nog niet alle onderdelen van de nieuwe website werken naar behoren. Zo bevatten de pagina met openingstijden op dit moment geen daadwerkelijke openingstijden. Er staat wel een cryptische zin die bezoekers niet veel wijzer zal maken: “Afhankelijk van de periode in het jaar, vakanties en evenementen hanteren we bepaalde openingstijden,” aldus Walibi.


Related posts

Beekse Bergen wil Monkey Town binnenhalen met vergunningsaanvraag voor binnenspeeltuin

Douglas Ross

Architect achter omstreden Efteling-restaurant nu ook betrokken bij Efteling Grand Hotel

Douglas Ross

Adembenemend uitzicht: Drievliet mag 8 meter hoge uitkijktoren bouwen!

Douglas Ross