Image default
Business

Ontdek de magie van De Legende van Familie Vos in de nieuwste Efteling-film!

De Legende van Familie Vos: Nieuwe Efteling-speelfilm draait binnenkort in de bioscoop

De Efteling heeft zojuist de trailer van een nieuwe speelfilm, genaamd De Legende van Familie Vos, vrijgegeven. Vanaf woensdag 7 februari zal deze film te zien zijn in bioscopen. Het verhaal speelt zich opnieuw af in de Efteling, net zoals de voorganger, De Expeditie van Familie Vos uit 2020. Op YouTube is al een voorproefje van ruim twee minuten te bekijken.

In de trailer wordt het verhaal uitgelegd. Efteling-bewaker Cor beweert aangevallen te zijn door een spook met een brandend zwaard. De jonge Efteling-medewerker Teun gaat samen met zijn tante, een spokenjager en de dochter van de directrice op onderzoek uit.

Tijdens de trailer worden er veel beelden getoond van de arena van de paardenshow Raveleijn. Destijds, in maart vorig jaar, was Raveleijn niet in bedrijf tijdens de opnames. Er is ook gefilmd bij de familieachtbaan Max & Moritz. “Iemand heeft met de attractie geknoeid!”, wordt er gezegd in de trailer.

Daarnaast zien we een fictieve ceremonie ter ere van de start van de bouw van de nieuwe attractie Danse Macabre, waarbij de rol van Efteling-directeur wordt gespeeld door actrice Manoushka Zeegelaar Breeveld. Veel acteurs uit het eerste deel, zoals Levi Otto, Raymonde de Kuyper, Frederik Brom en Edo Brunner, zijn teruggekeerd. Nieuwe rollen zijn er voor onder andere Buddy Vedder en Clara Cleymans. De film De Legende van Familie Vos heeft een speelduur van 85 minuten en belooft “een mix van spanning en humor, perfect voor een gezellig filmuitje met het hele gezin”. Het scenario is geschreven door Nienke en Job Römer, en de regie is verzorgd door Bob Wilbers.

Ben jij ook benieuwd naar deze nieuwe Efteling-speelfilm? Zorg dan dat je vanaf woensdag 7 februari een bezoekje brengt aan de bioscoop!

Related posts

Beperkte openingsuren volgende week voor de Python-achtbaan in Efteling: Mis het niet!

Douglas Ross

Oplichting in Duits pretpark: Exploitant achtervolgd voor mega fraude van bijna 350.000 euro!

Douglas Ross

Disney-souvenirs razendsnel uitverkocht: handelaren slaan massaal toe!

Douglas Ross