Image default
Business

Ontdek de Exclusieve Kick van Walibi Belgium: Het Duurste Abonnement voor Slechts 510 Euro per Persoon!

De prijs van het duurste abonnement van Walibi Belgium stijgt opnieuw in 2024

Goed nieuws voor de fans van Walibi Belgium: het attractiepark heeft aangekondigd dat de prijs van het Platinum Pass-abonnement in 2024 opnieuw zal stijgen. Dit jaar steeg de prijs al van 299 euro naar 460 euro per persoon, en komend seizoen zal daar nog eens 50 euro bij komen. Platinum-abonnees zullen dan 510 euro moeten betalen voor hun abonnement.

Wat krijg je precies voor deze prijs? Met een Platinum-seizoenskaart heb je toegang tot zowel het attractiepark als het waterpark Aqualibi. Daarnaast is parkeren inbegrepen en kun je onbeperkt voordringen bij verschillende attracties. Tijdens Halloween heb je ook toegang tot de spookhuizen en je krijgt 20 procent korting in restaurants en winkels.

Naast het Platinum Pass-abonnement zijn er nog andere opties beschikbaar. Een normale Walibi Pass kost 130 euro en voor een Red & Blue Pass, inclusief toegang tot Aqualibi, betaal je 210 euro in plaats van 190 euro. De prijs van een Silver Pass, inclusief vier voordringtickets per bezoek, blijft komend jaar hetzelfde: 265 euro. Het tarief van de Gold-variant, die ook toegang geeft tot Aqualibi, stijgt wel van 325 naar 365 euro.

Wil je profiteren van een mooie korting op deze abonnementen? Tot en met eind december kun je bij Walibi Belgium profiteren van 15 tot 25 procent ‘eindejaarskorting’. Daarna gelden de reguliere tarieven. Het nieuwe winterseizoen van het pretpark begint op zaterdag 16 december en op vrijdag 22 december heropent Aqualibi met vier nieuwe waterglijbanen.

Ben jij een echte Walibi Belgium-fan? Laat ons weten wat je van de prijsverhoging vindt!

Related posts

Oeps! Bellewaerde Park zet per ongeluk Zwarte Piet in bij meet-and-greet – Een onverwachte ontmoeting die voor ophef zorgt!

Douglas Ross

Mondo Verde zet je wereld op z’n kop met angstaanjagend betaald spookhuis tijdens Halloween!

Douglas Ross

Beleef Het Echte Leven in de Dierentuin: Een Duik in Twee Unieke Dierenparken!

Douglas Ross