Image default
Business

Ontdek de betoverende melodieën van Disneyland Paris’ gloednieuwe muzikale parade!
Nieuwe entertainmentact in Disneyland Paris – Disney Symphony of Colors

Nieuwe entertainmentact in Disneyland Paris – Disney Symphony of Colors

Disneyland Paris introduceert een kleurrijk festival

In Disneyland Paris is vanaf zaterdag 10 februari een nieuwe entertainmentact te zien. Tijdens het festival Disney Symphony of Colors kunnen bezoekers kijken naar een muzikale parade in Main Street U.S.A., gevolgd door een dansvoorstelling op Central Plaza. Dat is het plein voor het kasteel van Doornroosje.

Een magische productie met bekende Disney- en Pixar-personages

De nog naamloze productie staat in het teken van verschillende Disney- en Pixar-personages. Naast Mickey Mouse en zijn vrienden doen onder andere Timon (The Lion King), Joy (Inside Out), Mirabel (Encanto) en Stitch (Lilo & Stitch) mee. Het is de officieuze opvolger van Dream and Shine Brighter, die afgelopen maand voor het laatst te zien was.

Een nooit eerder vertoonde dagshow

Disney noemt het “een nooit eerder vertoonde dagshow boordevol liedjes, dansjes en verhalen”. “Het is een kleurrijke nieuwe ervaring die je ongetwijfeld zal opvrolijken.”

Programma en data

Disney Symphony of Colors start op maandag 8 januari met een nieuw dronespektakel. De dansshow wordt opgevoerd vanaf zaterdag 10 februari. Dan verschijnen ook bijpassende decoraties in Main Street. Hoewel het festival begin april stopt, blijven de twee shows te zien tot eind september.

Ben jij erbij?

Ben jij van plan om Disneyland Paris te bezoeken en de nieuwe entertainmentact Disney Symphony of Colors te bewonderen? Laat het ons weten in de reacties!


Related posts

De ultieme achtbaanervaring in je woonkamer: Europa-Park’s nieuwste attractie nu beschikbaar als app!

Douglas Ross

Rockende ritjes: Walibi Belgium brengt nieuwe soundtrack naar houten achtbaan!

Douglas Ross

Oeps! Bellewaerde Park zet per ongeluk Zwarte Piet in bij meet-and-greet – Een onverwachte ontmoeting die voor ophef zorgt!

Douglas Ross