Image default
Business

Ontdek de angstaanjagende Nieuwe Fright Nights-souvenirs met Eddie de Clown in Walibi Holland: Griezelig Goed!
Walibi Holland introduceert nieuwe Halloween souvenirs

Walibi Holland introduceert nieuwe Halloween souvenirs

Vandaag, 12.20 uur

Walibi Holland heeft deze maand nieuwe halloweensouvenirs in de aanbieding. Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen nu ook nieuwe shirts en hoodies met mascotte Eddie de Clown kopen. Sommige kledingstukken hebben zelfs een glow-in-the-dark-effect.

Bijvoorbeeld de zwarte T-shirts en truien met een wit silhouet van de ogen van de horrorclown. Deze glow-in-the-dark shirts zijn verkrijgbaar voor €24,95, terwijl de hoodies €49,95 kosten. Er is ook een sleutelhanger beschikbaar met hetzelfde ontwerp voor €4,95.

Een andere nieuwe toevoeging is een diadeem met rode en groene plukjes Eddie-haar. Deze haarband is te koop voor €7,50. Daarnaast is er ook een T-shirt met een retrodesign in de stijl van ouderwetse horrorfilms (€24,95), waarop Eddie te zien is als bloeddorstige moordenaar.

Er is ook een shirt verkrijgbaar met een zwart-wit-tekening van Eddie de Clown bij een bordje met de tekst ‘Exit’. Dit shirt heeft dezelfde prijs als de andere shirts. Daarnaast heeft Walibi een nieuwe sleutelhanger met een driedimensionaal Eddie-poppetje voor €9,95. Deze producten zijn te koop bij de W.A.B. Shop in de Hall of Fame, bij de uitgang van de achtbaan Xpress: Platform 13.

Tijdens de Halloween Fright Nights heeft Walibi ook verschillende pop-up-winkels met halloweenmerchandise geopend, verspreid over het park. Let op: op de meeste plekken kan dit jaar alleen gepind worden. In 2022 introduceerde het pretpark nog pins, sleutelhangers en magneten van verschillende spookhuizen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Rechter steunt Toverland: lagere belasting op betaalspellen

Douglas Ross

Boosheid ontmoet Disneyland Paris: Een emotionele reis vol verrassingen!

Douglas Ross

Rampzalige overstromingen brengen Duitse dierentuin in gevaar: 1500 dieren op de rand van uitsterven!

Douglas Ross