Image default
Business

Nieuwste attractie: Koop nu een safariwagen uit het leeuwenverblijf van de dierentuin!

Een uniek rekwisiet te koop bij ZooParc Overloon

Ben je op zoek naar een uniek decorstuk voor in je tuin of garage? Dan is dit je kans! ZooParc Overloon, een dierentuin in Brabant, verkoopt namelijk een bijzonder rekwisiet: de safariwagen die de afgelopen jaren in het leeuwenverblijf heeft gestaan. De leeuwen gebruikten de wagen als uitkijkpost en ligplek, maar nu is het tijd voor een nieuw thuis voor de auto.

Op social media plaatste ZooParc Overloon een ludieke advertentie waarin de safari-jeep te koop wordt aangeboden. Het fictieve Marktplaats-screenshot doet vermoeden dat de auto daadwerkelijk op de verkoopsite staat. Met als beschrijving: \”Te koop: originele safari-jeep. Acht jaar geleden volledig afgekeurd vanwege onherstelbare schade aan exterieur. Desalniettemin een mooi verzamelitem voor in uw tuin of garage.\”

Op het dak van de auto kun je volgens de advertentie “fijn zonnebaden”, met een laadgewicht van 715 kilo, het totale gewicht van de vier leeuwen in het park. De eigenaren van ZooParc Overloon geven aan dat de leeuwen jarenlang plezier hebben gehad van deze unieke safariwagen, maar dat het nu tijd is voor een nieuw thuis voor het voertuig.

Hoewel het rekwisiet niet daadwerkelijk op Marktplaats te koop staat, is het wel echt te koop bij ZooParc Overloon. Geïnteresseerden kunnen tot en met zondag 17 maart een bod uitbrengen door een mail te sturen naar [email protected]. Op maandag 18 maart zal de hoogste bieder gecontacteerd worden. De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt voor natuurbeschermingsprojecten.

Related posts

Magisch avontuur in Roemenië: Nederlands pretparkgroep opent miljoenenattractiepark!

Douglas Ross

Ontmaskerd! Hacker onthult datalek bij Efteling, Toverland en Slagharen – Wat je moet weten!

Douglas Ross

Pas op! Dit sprookjesfiguur in de Efteling heet niet Lange Jan!

Douglas Ross