Image default
Business

Nieuw! Onbeperkt Disney-buffet nu voor iedereen beschikbaar voor slechts 100 euro per persoon!
Blog Artikel

Het luxe buffetrestaurant in Disneyland Paris nu voor iedereen toegankelijk

Het luxe buffetrestaurant in het Disneyland Hotel van Disneyland Paris is nu voor iedereen toegankelijk. Eerder mochten alleen hotelgasten een reservering maken voor Royal Banquet. Vanaf vandaag staan de reserveringen open voor iedereen.

Reserveren is mogelijk via de Disneyland-app en -website. Royal Banquet, geopend sinds eind januari, bestaat uit een all-you-can-eat-buffet. Lunchen kan tussen 12.30 en 15.00 uur, dineren van 18.00 tot 22.30 uur. Er geldt een vast tarief van 100 euro voor volwassenen en 50 euro voor kinderen, inclusief één drankje.

Wie extra drankjes wil, zal moeten bijbetalen. Zo kost een flesje frisdrank van 25 centiliter 9 euro. Voor 35 euro serveert men ook een speciaal verjaardagsdessert. Daarnaast kan er ontbeten worden tussen 07.30 en 11.00 uur. Daarvoor bedraagt het tarief 45 euro voor volwassenen en 30 euro voor kinderen.

Bijzonder is dat gasten gezelschap krijgen van Mickey en Minnie Mouse in hun middeleeuwse outfits. Naast Royal Banquet ligt het chique bedieningsrestaurant La Table de Lumière, met een vast menu van 120 euro. Daar mogen vooralsnog alleen hotelgasten aanschuiven.


Related posts

Slaap tussen de doden: Win een overnachting in The Amsterdam Dungeon!

Douglas Ross

Adembenemende reddingsactie: Brandweer bevrijdt Toverland-bezoekers met spectaculaire hoogwerker!

Douglas Ross

Betoverende stem gezocht: Efteling strikt nieuwe vertolker voor iconische Sprookjesboom!

Douglas Ross