Image default
Business

Huiveringwekkende houtzagerij: Nieuw spookhuis in Duits Plopsa-park zorgt voor angstaanjagende foto’s!

Holiday Park viert Halloween met nieuw spookhuis

Gisteren, 23.59 uur

Het Duitse pretpark Holiday Park vierde Halloween met een nieuw spookhuis. Bezoekers van het Plopsa-attractiepark konden dit jaar haunted house Sägewerk ontdekken, waar ze geconfronteerd werden met levensgevaarlijke zaagmachines. Wie het horrorhuis heeft gemist, kan nu een fotoreportage bekijken.

Sägewerk draaide om een sollicitatie bij een houtzagerij uit de jaren zeventig. “Angstaanjagende houtbewerkers, echte zaagmachines en wrede experimenten maken nachtmerries werkelijkheid”, viel te lezen in de promotietekst.

Halloween Fright Nights

Het spookhuis was gratis toegankelijk. Bezoekers konden wel bijbetalen om de wachtrij over te slaan, via de zogeheten Nightmare Lane. Holiday Park spreekt over “het grootste halloween-evenement van de regio”. Voor het griezelfeest hanteert het park de term Halloween Fright Nights, net als Walibi Holland.

Horrorattracties

In totaal waren er zeven horrorattracties: de spookhuizen Sägewerk, Schnitzelhaus, Freak Circus en Titty Twister, de walkthrough Camp Sonnenschein en de scare zones Death Game en Zombie Factory. Daarnaast werd gezorgd voor een parade, optredens van dj’s, een vuurshow en een vuurwerkspektakel.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Entertainer zet definitief punt achter Efteling-lakei act: Een einde aan een tijdperk!

Douglas Ross

Nieuwe Omroepstem in Efteling’s Villa Volta: Betoverend Genieten!

Douglas Ross

Neem je vrienden mee naar Disneyland Paris voor slechts 47 euro!

Douglas Ross