Image default
Business

Helpen in Brabants dierenpark: een unieke ervaring voor 195 euro!

Ervaar een dag als dierverzorger bij ZooParc Overloon

Altijd al willen weten hoe het is om een dierverzorger te zijn? Bij ZooParc Overloon in Brabant krijg je nu de kans met het nieuwe programma Keeper For A Day. Voor 195 euro per persoon kun je een halve dag meelopen met een dierverzorger en zelfs een luiaard en een leeuw voeren.

Tijdens het programma help je met de dagelijkse werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de stallen en het bereiden van voedsel voor verschillende dieren, waaronder maki’s, dwergapen, giraffen, miereneters, dwergnijlpaarden en leeuwen. Daarnaast staat het maken van verrijkingsmateriaal op het programma, waarbij je de dieren kunt helpen met hun spel en uitdagingen.

Volgens parkmanager Roel Huibers is er veel vraag naar dit initiatief. “We krijgen regelmatig verzoeken van bezoekers of ze met een dierenverzorger mee mogen lopen. Het is een unieke ervaring die tot de verbeelding spreekt en daarom begrijpen we de interesse heel goed,” aldus Huibers.

De activiteit Keeper For A Day wordt aangeboden op woensdagen en vrijdagen van mei tot en met oktober. Per dagdeel kunnen er twee personen deelnemen, mits ze minimaal 15 jaar oud zijn en fit genoeg om veel te kunnen lopen. Het is een exclusieve kans die in het buitenland al snel volgeboekt is, dus wees er snel bij als je interesse hebt.

Related posts

Alton Towers verrast fans met 42 nieuwe Spotify hits in één klap!

Douglas Ross

Scoor nu je Apenheul jaarabonnement voor een prikkie!

Douglas Ross

Magische multiversumdrankjes: Disneyland Paris schenkt betoverende Doctor Strange-cocktails!

Douglas Ross