Image default
Business

Gedoe bij Amazonia: Technische strubbelingen bij Bellewaerde-attractie!

Amazonia in Bellewaerde Park opnieuw gesloten

Amazonia in Bellewaerde Park opnieuw gesloten

Vandaag, 16.40 uur

Amazonia, de hypermoderne waterattractie van Bellewaerde Park, is weer dicht. Twee weken geleden liet het Belgische pretpark nog weten dat de langdurige technische problemen bij de waterbaan definitief opgelost waren. Toch kunnen bezoekers sinds gisteren geen vaartocht maken.

“Constructeur Intamin is er samen met de technische en operationele diensten van Bellewaerde finaal in geslaagd om alle technische complexe uitdagingen op te lossen”, luidde de verklaring vorige maand nog. Maar wie nu naar het attractiepark gaat, moet Amazonia weer missen.

Er wordt geen melding van gemaakt op social media. Wel plaatste men een informatiebord bij de parkentree. “Beste bezoekers, wegens technische storingen blijft de attractie Amazonia vandaag gesloten”, valt daar te lezen. “Wij danken u voor uw begrip.” Bij de ingang van de attractie staat een vergelijkbaar bord.

Een woordvoerder geeft aan dat het huidige probleem losstaat van “de vorige issues”. “Een onderdeel moet vervangen worden. Doorgaans is dat een dag werk.” Dat zou betekenen dat Amazonia morgen weer operationeel zal zijn. Bellewaerde geeft echter geen garanties.


Related posts

Nederlanders brengen Halloween naar Duits pretpark: Griezelige Nachtavonturen in Kalkar!

Douglas Ross

Europa-Park maakt entree vernieuwing: kaartcontrole verplaatst!

Douglas Ross

Loopings trekt stekker uit eigen iPhone- en Android-app: Wat nu?

Douglas Ross