Image default
Business

Efteling transformeert Aquanura-vijver voor spectaculaire tv-show!

Efteling start voorbereidingen voor opnames Te Land, Ter Zee En In De Lucht

De Efteling is begonnen met de voorbereidingen voor het programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht. De bekende tv-show keert dit jaar terug op de buis. Van vrijdag 24 tot en met vrijdag 31 mei zullen de opnames plaatsvinden in het attractiepark.

Het project wordt groots aangepakt: bij de Aquanura-vijver vinden momenteel ingrijpende werkzaamheden plaats. Op die manier wordt plaats gemaakt voor het decor van Te Land, Ter Zee En In De Lucht, bevestigt een Efteling-woordvoerster aan Loopings.

De buitenste ring van de Vonderplas is deels leeggepompt. Op die manier kan het fonteinenspektakel Aquanura gewoon doorgaan in de grote vijverbak in het midden. In het drooggelegde gedeelte kwamen heel wat muntjes aan de oppervlakte, ooit in het water gegooid door Efteling-bezoekers.

Jaren tachtig

Te Land, Ter Zee En In De Lucht werd in de jaren tachtig en negentig ook al opgenomen in de Efteling. Destijds werden verschillende Efteling-vijvers gebruikt: de Siervijver, de Kanovijver en de Vonderplas. Dit keer zal Ruben Nicolai de presentatie op zich nemen. De productie van EndemolShine komt op tv bij RTL 4. Er staan vier afleveringen op de planning, elk met een eigen onderdeel: Snel Naar De Bel, Met Je As Over De Plas, Tobbedansen en Duw ‘m D’r Af.

Related posts

Knallende overname in pretparkland: De Waarbeek slaat toe en neemt Drouwenerzand over!

Douglas Ross

Nieuw vijfsterrenhotel Disneyland Paris: een teleurstelling voor gasten?

Douglas Ross

Halloween Fright Nights in Walibi dit jaar: Betalen zonder cash, pin jezelf vast!

Douglas Ross