Image default
Business

Efteling reageert op kritiek: Bosrijk-restaurant nog niet helemaal klaar!

De Efteling ontvangt klachten na heropening Eethuys in vakantiepark Bosrijk

De Efteling heeft veel klachten ontvangen nadat het Eethuys, het restaurant van vakantiepark Bosrijk, heropend werd. Na de publicatie van een fotoreportage van het nieuwe interieur kwamen er via Facebook honderden negatieve reacties binnen. Een woordvoerder van de Efteling stelt de klagers gerust en geeft aan dat de renovatie nog niet helemaal afgerond is.

In het Eethuys is de huiselijke sfeer met houttinten, ouderwets stucwerk en Efteling-details vervangen door een kaal uiterlijk met grijze panelen en modern meubilair. Het ontwerp is niet gemaakt door de ontwerpafdeling van de Efteling, maar door een extern bureau. Dit bureau kreeg de opdracht om van het Eethuys een strakkere en modernere ruimte te maken.

Echter, veel Efteling-liefhebbers zijn niet blij met deze keuze. Op Facebook zijn er reacties te lezen zoals “oerlelijk”, “afgrijselijk”, “sfeerloos”, en “een afgang”. Mensen geven aan dat de renovatie niet past bij de identiteit van de Efteling en dat de magische sfeer is verdwenen. Sommige vergelijken het nieuwe interieur zelfs met een uitvaartcentrum of een ziekenhuiskantine.

De Efteling heeft nog niet gereageerd op de kritiek online. Een woordvoerder geeft aan dat er nog details toegevoegd moeten worden om de Efteling-sfeer terug te brengen. Men hoopt dat het uiteindelijke resultaat iedereen zal verrassen.

Ook intern is er commotie over de verbouwing. Medewerkers geven aan dat ze de ontwerpkeuzes niet begrijpen. Een receptioniste van Bosrijk reageert fel op de kritiek en geeft aan dat het jammer is dat het restaurant al zo negatief beoordeeld wordt terwijl het nog niet compleet is.

De Efteling is ervan overtuigd dat het Eethuys uiteindelijk weer een sfeervolle locatie zal worden. Het is nog niet bekend of er verdere aanpassingen zullen worden gedaan aan het interieur.

Related posts

Ondernemer beschuldigt Chinese attractiebouwer van moordmachines bouwen: schandaal onthuld!

Douglas Ross

Plopsaland maakt zich klaar voor een zomerseizoen vol musicalspektakel!

Douglas Ross

Schokkende schade in De Waarbeek: daders op vrije voeten

Douglas Ross