Image default
Business

Duik in de pret met Rulantica Monopoly: het nieuwe waterparkspel van Europa-Park!

Monopoly Rulantica: Nieuwe versie van het bekende gezelschapsspel

Monopoly Rulantica: Nieuwe versie van het bekende gezelschapsspel

Na Monopoly Europa-Park is er nu ook Monopoly Rulantica. Het bekende Duitse attractiepark bracht in 2022 een eigen versie van het gezelschapsspel uit. Voortaan kan er eveneens gespeeld worden met een Monopoly-bord gebaseerd op Rulantica, de waterwereld van Europa-Park.

Spelers krijgen de kans om hotels en huizen te bouwen op de verschillende waterattracties. Het is ook een manier om vertrouwd te worden met de lastige namen van de verschillende belevingen in Rulantica. Voorbeelden zijn Odinrås, Dugdrob, Hoppablad, Schabernakker, Kullerbuller, Tommelplums, Två Fall en Vågorrok.

De meest kostbare elementen op het aangepaste Monopoly-bord zijn vip-ruimtes: de Rulantica VIP Yacht en de Hygge Supreme Hydda. Ze namen de plekken in die Nederlanders kennen als Leidsestraat en Kalverstraat. Opvallend genoeg ontbreekt de vorig jaar geopende glijbaantoren Nordiskturn, met matjesglijbaan Vikingløp.

Het tweetalige spel – Duits en Frans – is voor 49,95 euro verkrijgbaar in verschillende souvenirwinkels op het terrein van Europa-Park. Voor Monopoly Europa-Park vraagt men hetzelfde bedrag. Via de webshop van het pretparkresort is het mogelijk om de spellen online te bestellen en thuis te laten bezorgen.


Related posts

Duinrell-bezoekers opgelet: scan je QR-code in plaats van muntje werpen!

Douglas Ross

Ontdek het mysterie van het Spookslot: Exclusieve documentaire in Fabula-zaal voor Efteling-insiders!

Douglas Ross

Ontdek de Exclusieve Kick van Walibi Belgium: Het Duurste Abonnement voor Slechts 510 Euro per Persoon!

Douglas Ross