Image default
Business

Donutzaak Dunkin’ verovert Toverland met magische traktaties!

Toverland haalt Dunkin’ Donuts binnen voor Halloween

Toverland haalt Dunkin’ Donuts binnen voor Halloween

Speciaal voor zoetekauwen heeft Toverland dit najaar de bekende donutketen Dunkin’ binnengehaald. In het Limburgse attractiepark staat tijdens de halloweenperiode een oranje container van het Amerikaanse merk. Het aanbod bestaat onder andere uit bijzondere halloweendonuts.

De kleurrijke halloweenspecialiteiten dragen namen als Pumpkin Cheesecake, Bloody Mess, R.I.P., Unfiltered Poison, Trick or Treat, Eye on the Road, Milky Mashup, Scary Smiley, Black Cat en Toxic Brownie. Verder zijn er warme en koude dranken verkrijgbaar.

De Dunkin’-locatie is te vinden tegenover het stationsgebouw van houten achtbaan Troy, in het Griekse themagebied Ithaka. Toverland viert Halloween tot en met zondag 5 november. Op dertien avonden blijft het park open tot 23.00 uur, met extra horror-entertainment voor kinderen vanaf 12 jaar.

Verschillende parken in de Benelux gingen de afgelopen jaren in zee met Dunkin’. Attractiepark Slagharen opende in 2021 een Dunkin’-verkooppunt, gevolgd door Duinrell en Plopsaland. Dunkin’ Nederland en Dunkin’ België zijn onlangs overgenomen door hotelketen Van der Valk.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Efteling-tickets met korting voor Videoland-abonnees: Ontdek het Magische Voordeel!

Douglas Ross

Zuid-Hollands vakantiepark past deuntje aan vanwege Disney-achtige gelijkenissen: Een betoverende twist!

Douglas Ross

Wonderlijke Winterse Werelden: Efteling betovert met betoverende taferelen

Douglas Ross