Image default
Business

Donald Duck-dompelt Vakantiepark Disneyland Paris onder in De Jonge Woudlopers-thema!

Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris krijgt nieuw thema met Donald Duck

Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris krijgt nieuw thema met Donald Duck

Het bungalowpark van Disneyland Paris, Davy Crockett Ranch, zal binnenkort in het teken staan van Donald Duck. Het gefaseerd vervangen van de vakantiehuizen zal dit jaar van start gaan. Het nieuwe thema draait om de Jonge Woudlopers, de fictieve scoutingclub uit de verhalen van Donald Duck en Duckstad.

De eenden Kwik, Kwek en Kwak zijn prominente leden van de vereniging, samen met hun hopman Breedborst. Franse Disney-fans kennen de Jonge Woudlopers als Castors Juniors, terwijl in het Engels de term Junior Woodchucks wordt gebruikt.

De blokhutten zullen volgens Disney “modern en comfortabel” zijn, maar het park blijft “een oase van rust midden in de natuur”. Het renovatieproject zal de thematiek van het verblijf naar een hoger niveau tillen, met decoraties die verwijzen naar Disney-personages zoals de Jonge Woudlopers, samen met Donald Duck en zijn vrienden.

Disneyland Paris is sinds 2012 bezig met een grootschalig renovatieplan voor alle accommodaties in het resort. Eerder zijn al Disney Hotel Santa Fe, Disney Hotel Cheyenne, Disney Hotel New York – The Art of Marvel en het Disneyland Hotel gerenoveerd. Momenteel wordt er gewerkt aan plannen voor de opknapbeurt van Disney Sequoia Lodge.


Related posts

Slagharen: Winnaar van Beste Campingprijs, Maar Biedt Helaas Geen Kampeermogelijkheden Meer!

Douglas Ross

Ontdek de nieuwe speelplek in Phantasialand’s Wuze Town: gegarandeerd plezier!

Douglas Ross

Waarom de Slagharen-film van De Bellinga’s zoveel kritiek krijgt: Verschrikkelijke mensen?

Douglas Ross