Image default
Business

Bloedstollend avontuur: Nederlandse YouTubers spelen spelletje in afgesloten Plopsaland!


Blog Artikel

Vier Nederlandse influencers spelen verstoppertje in Plopsaland De Panne

Vier Nederlandse influencers hebben onlangs Plopsaland De Panne voor zichzelf gekregen. In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Stefan de Vries is te zien hoe hij ‘s avonds verstoppertje speelt in het Vlaamse attractiepark, samen met Amber Delil, Vincent Visser en Mikki van Wijk.

De Vries heeft veertig glowsticks verstopt in het park en belooft 20 euro voor elk stokje dat de drie vinden voordat hij hen te pakken krijgt. In totaal is er op die manier 800 euro te verdienen. Echter, er zit een addertje onder het gras: een dag later moeten de deelnemers hém vinden. Als dat niet lukt, zijn ze het geld kwijt.

Delil, Visser en Van Wijk dragen een eenhoornpak, terwijl De Vries verkleed gaat als koe. “Dit park is echt fokking groot”, concludeert hij al snel. Op dag twee kiest de youtuber de twee verdiepingen tellende Carrousel in het Samson-themagebied als de ultieme verstopplek, in de hoop niet gevonden te worden.

De opnames vonden plaats tijdens het kerstseizoen. Hoewel het de bedoeling was om de verlichting in het park uit te zetten, gebeurde dit niet. Plopsaland blijkt een populaire locatie te zijn voor Nederlandse influencers die graag verstoppertje spelen, aangezien afgelopen zomer de leden van YouTube-kanaal Bankzitters hetzelfde deden.


Related posts

Kroketten-Verrukking: Carnavalsknaller in Attractiepark de Waarbeek!

Douglas Ross

Spannend nieuws! Comicbeurs in Brussels Expo lanceert eigen spookhuis

Douglas Ross

Recordaantal bezoekers voor dé topattractie van de Benelux: de populairste dierentuin!

Douglas Ross