Image default
Business

Beperkte openingsuren volgende week voor de Python-achtbaan in Efteling: Mis het niet!




De Python in de Efteling heeft beperkte openingstijden

De Python in de Efteling heeft beperkte openingstijden

De Python in de Efteling zal komende week niet de hele dag geopend zijn. Van maandag tot en met vrijdag kunnen Efteling-bezoekers slechts een paar uur per dag een ritje maken in de bekende rollercoaster. De afwijkende openingstijden zijn van 13.00 tot 16.30 uur en gelden tot zaterdag 3 februari.

Het beperken van de openingsuren heeft te maken met het aantal ritten dat de achtbaan nog kan maken voordat er onderhoud nodig is. Normaal gesproken zou de Python de afgelopen weken gesloten zijn geweest voor het opknappen van de treinen. De werkzaamheden zijn echter uitgesteld, wat betekent dat de Python voorlopig niet op volle capaciteit kan draaien.

Eén van de twee treinen is al niet meer in gebruik. Voor de overgebleven trein geldt een maximum aantal ritjes totdat onderhoud absoluut noodzakelijk is. “Dus tot het onderhoud begint, moeten we spaarzaam omgaan met het aantal ritten dat de trein maakt”, vertelt een woordvoerder aan Loopings.

Dankzij deze maatregel kan de Python toch elke dag open zijn, al is het maar voor een paar uurtjes. In de weekenden zal de attractie wel de hele dag geopend zijn. Op maandag 5 februari zullen de werkzaamheden alsnog beginnen. Na de renovatie zullen de reguliere openingstijden weer gehanteerd worden.

De ingeperkte openingsuren worden niet vermeld op de officiële Efteling-website. Op dit moment zijn ook Joris en de Draak, de Piraña, De Vliegende Hollander, Raveleijn, het Kleuterhof en Doornroosje buiten gebruik. De Stoomtrein staat één dag per week stil. Villa Volta zal op dinsdag 30 januari gesloten blijven.

Installeer onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news: klik hier


Related posts

Ontdek de Europese pretparken die al helemaal ‘in de ban’ zijn van Threads!

Douglas Ross

Betoverende eetervaring bij Big Thunder Mountain: Disneyland Paris opent nieuw horecapunt!

Douglas Ross

Alton Towers verrast fans met 42 nieuwe Spotify hits in één klap!

Douglas Ross