Image default
Business

Efteling chaos: reusachtige luchtballon verpest Vogel Rok uitzicht!




Efteling fans boos over verstorend uitzicht op Vogel Rok

Efteling fans boos over verstorend uitzicht op Vogel Rok

Het uitzicht op Vogel Rok in de Efteling is behoorlijk verstoord. Pal voor de indrukwekkende façade van de attractie werd afgelopen week een enorme luchtballon neergezet. Wie het Reizenrijkplein op komt lopen, ziet vóór de imposante vogel voortaan een metershoog rood-wit decorobject staan.

De ballon is onderdeel van een nieuw podium van Carnaval Festival-mascottes Jokie en Jet, midden op het plein. Enkele jaren geleden werden hier nog aanpassingen verricht om ervoor te zorgen dat Vogel Rok naadloos zou aansluiten bij het oosterse thema van de attracties Sirocco en Archipel, in het themagebied Wereld van Sindbad.

Nu kiest de Efteling ervoor om die samenhang weer overboord te gooien, door pal voor de 9 meter hoge mythische vogel een opvallende cartooneske luchtballon te plaatsen. Daar worden binnenkort luidruchtige kindershows gegeven, gebaseerd op Carnaval Festival.

Verontwaardiging op social media

Efteling-liefhebbers begrijpen niets van die beslissing, laten ze massaal weten op social media. Er is veel kritiek geuit op de keuze om het uitzicht op Vogel Rok te verstoren. Veel bezoekers vinden het jammer dat de zichtlijn nu wordt geblokkeerd door de luchtballon.

Sommige reacties op social media luiden als volgt:

  • “Hebben ze Rok net mooi geschilderd, zetten ze daar zo’n ding voor”
  • “De hele zichtlijn is helaas verpest, eeuwig zonde!”
  • “Snap echt niet wie dit bedacht heeft!”

Veel Efteling-fans zijn teleurgesteld en vinden dat het prachtige uitzicht op Vogel Rok verpest is door de nieuwe toevoeging op het plein.

Teleurgestelde reacties

Sommige bezoekers noemen het huidige plein een “wazig knutselwerk” en vinden het jammer dat het indrukwekkende uitzicht op Vogel Rok verloren is gegaan. De beslissing van de Efteling om de luchtballon voor de attractie te plaatsen wordt door velen als een ontwerpfout gezien.

Al met al lijkt de toevoeging van de luchtballon voor Vogel Rok niet goed ontvangen te worden door de fans van de Efteling.


Related posts

Betoverend! Efteling brengt Kasteel van Doornroosje tot leven in renovatie

Douglas Ross

Dolfinarium zonder vergunning voor 53 diersoorten: De schokkende waarheid onthuld!

Douglas Ross

Pech voor Efteling-fans: Droomvlucht, Villa Volta, Vogel Rok en Baron 1898 gesloten!

Douglas Ross