Image default
Business

Magische reclameborden Toverland betoveren dankzij reusachtige tovenaar




Toverland trekt de aandacht met speciale reclameborden

Toverland trekt de aandacht met bijzondere reclameborden

Vandaag, 20.58 uur

Toverland heeft de aandacht getrokken met speciale reclamezuilen in de binnensteden van Venlo en Eindhoven. Op deze zuilen lijkt tovenaar Merlijn boven het bord uit te stijgen, met zijn handen, gezicht en staf als het ware op de display geplakt.

Deze opvallende reclame-uiting maakt deel uit van de zomercampagne van het Limburgse attractiepark. Een voorlichtster van Toverland vertelt dat Merlijn een centrale rol speelt in deze campagne, wat de reden is om hem extra op te laten vallen.

Het personage Merlijn is bijna 2 meter hoog en op de achtergrond van de reclamezuilen zijn de achtbaan Fenix en parachutetoren Dragonwatch te zien. Onderaan prijkt het logo van Toverland en wordt vermeld dat het park veertig attracties en shows heeft. Het concept van de reclamezuilen wordt een 2D-abri genoemd door de woordvoerster van Toverland.

Summer Feelings

Toverland is tot en met zondag 25 augustus dagelijks geopend tot 21.00 uur voor het zomerfestival Summer Feelings, met extra entertainment. Het entreegebied Port Laguna blijft zelfs tot 22.00 uur toegankelijk. Daarnaast is het mogelijk om te overnachten in het Pop-Up Summer Camp, een tijdelijke camping bij het attractiepark.


Related posts

Magisch wachten: Heropening Sprookjesbos Valkenburg uitgesteld voor een betoverend resultaat

Douglas Ross

Walibi Holland breekt abrupt af wegens grimmige ambiance: Het onthullende verhaal!

Douglas Ross

Ontdek het spannende verhaal achter Toverland’s illegale almhut: gemeente grijpt in!

Douglas Ross