Image default
Business

‘Zeeuws attractiepark verrast bezoekers met levensechte mascottepop: een groot succes!’

Ontmoet de mascotte van Deltapark Neeltje Jans op een bijzondere manier

De mascotte van het Zeeuwse attractie- en dierenpark Deltapark Neeltje Jans, zeedier Olaf, is op een ongebruikelijke manier te ontmoeten. Het park heeft ervoor gekozen om het mascottepak van Olaf te gebruiken als fotopunt, zonder dat er een entertainer in zit. In plaats daarvan wordt het kostuum over een bankje gedrapeerd, zodat bezoekers naast een onderuitgezakte Olaf kunnen plaatsnemen.

Het pak is opgevuld en de poten zijn gemaakt van grijze regenpijpen. Een woordvoerder van Neeltje Jans legt uit: “Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij niet altijd een entertainer beschikbaar hebben. Maar we willen onze bezoekers toch de gelegenheid bieden om een leuk aandenken te kunnen maken met onze mascotte Olaf, vandaar dat we hem op deze manier hebben opgesteld.”

Het park onderzoekt of deze setting een positief effect heeft op de bezoekerservaring. Tot nu toe lijkt dat wel het geval te zijn. De reacties die ze hebben ontvangen zijn erg positief en bezoekers vinden het leuk om naast Olaf te kunnen zitten. Daarnaast heeft het Deltapark twee identieke pakken, zodat het personage ook nog gewoon kan rondlopen tussen de bezoekers.

Related posts

Zoo Planckendael betovert met magisch lichtfestival: Draken & Eenhoorns!

Douglas Ross

Ein-de-lijk: Plopsaland zet punt achter Nacht van de Abonnees na acht edities!

Douglas Ross

Walibi’s Rollercoaster Run breekt records met meer dan 100.000 euro opgehaald!

Douglas Ross