Image default
Business

Tropische transformatie: Duinrell blaast nieuw leven in het Tikibad!
Tikibad van Duinrell is weer geopend na grote onderhoudsbeurt

Tikibad van Duinrell is weer geopend na grote onderhoudsbeurt

Het Tikibad van Duinrell is weer helemaal klaar om bezoekers te verwelkomen na een uitgebreide renovatie. Van maandag 8 tot en met donderdag 25 januari was het waterparadijs gesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Tijdens deze periode werden de binnenbaden leeggepompt en werd er onder andere schoongemaakt, geschilderd en aandacht besteed aan de technische installaties.

Een woordvoerster van Duinrell legt uit dat verschillende systemen zijn aangepast om de waterkwaliteit te verbeteren. Daarnaast zijn er ook aanpassingen gedaan aan de luchtkanalen om de luchtkwaliteit te optimaliseren. Verschillende waterglijbanen zijn gerepareerd en verouderde motoren en pompen zijn vervangen om de betrouwbaarheid en energiebesparing te verbeteren.

Naast het technische onderhoud zijn ook de baden voorzien van nieuw tegelwerk en is er veel geschilderd om de bescherming te verbeteren en de uitstraling te verfraaien. Het Tikibad is nu weer helemaal in topconditie en klaar voor het nieuwe seizoen.

Niet alleen het Tikibad, maar ook enkele attracties in het pretpark van Duinrell zullen binnenkort weer geopend worden. Op zaterdag 10 februari kunnen bezoekers alweer genieten van een aantal attracties. Het zomerseizoen van Duinrell begint officieel op zaterdag 23 maart.

Heb je interesse in het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Magische make-over voor omstreden Efteling-restaurant Bosrijk: Sprookjesachtige decoraties creëren betoverende sfeer

Douglas Ross

Beleef de Baron 1898-achtbaan als miniatuur: een magische verzameling voor slechts 200 euro!

Douglas Ross

Ontdek de Magie van Toverland: Nieuwe Maximale Entreeprijs van 42,50 euro in 2024!

Douglas Ross