Image default
Business

Terug van weggeweest: Piraña in de Efteling opent deze week weer!

Efteling bereidt zich voor op heropening van de Piraña

De Efteling is druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening van de Piraña. Na een onderhoudsbeurt van bijna acht maanden kunnen bezoekers binnenkort weer genieten van een vaartocht op de wildwaterbaan. Tijdens de renovatie zijn niet alleen technische onderdelen vernieuwd, maar zijn er ook nieuwe decors en watereffecten toegevoegd.

Onder leiding van ontwerper Karel Willemen is de wildwaterbaan uit 1983 voorzien van meerdere nieuwe elementen. Daarnaast zijn oude decoraties in ere hersteld en is het rotswerk vervangen. Het totale project heeft maar liefst 8 miljoen euro gekost, een aanzienlijk bedrag voor de opknapbeurt van een bestaande attractie.

Met de heropening van de Piraña zullen er ook nieuwe souvenirs verkrijgbaar zijn, zoals sleutelhangers, strandlakens, zomerhoedjes en pins. Het zomerseizoen van de Efteling gaat officieel van start op vrijdag 28 juni, maar vooralsnog communiceert het park dat de Piraña toegankelijk zal zijn vanaf zaterdag 29 juni. De attractie wordt momenteel uitvoerig getest en er bestaat zelfs een kans dat bezoekers al eerder kunnen genieten van de vernieuwde wildwaterbaan.

Met temperaturen die komende dagen zullen oplopen tot 26 tot 30 graden, is de heropening van de Piraña een welkome toevoeging voor de bezoekers van de Efteling. De kans om verkoeling te zoeken in de woeste waterrivier zal zeker gewaardeerd worden door de gasten van het attractiepark.

Related posts

Betoverend nieuws: Ontdek het magische Ithaka Resort in Toverland!

Douglas Ross

Efteling Grand Hotel ondergaat onverwachte transformatie: dit is wat je moet weten!

Douglas Ross

Verfrissende make-over voor alle Plopsa-parken: Stijlvol en volwassen!

Douglas Ross