Image default
Business

Spookyland’s gloednieuwe spookhuis in de ban van technische storingen: teleurgestelde bezoekers stuiten op gesloten deuren!

Spookhuis Now You’re Mine in Toverland kampt met technische problemen tijdens Halloween Nights

Het nieuwe spookhuis Now You’re Mine in attractiepark Toverland in Limburg heeft te maken met kinderziektes. Tijdens de Halloween Nights, die afgelopen zaterdag van start gingen, konden niet alle bezoekers het haunted house betreden vanwege technische problemen.

Door deze problemen ontstond er een enorme wachtrij, waar bezoekers ‘s avonds anderhalf uur in moesten wachten. Normaal gesproken werkt het attractiepark met vaste tijdvakken om de drukte te spreiden, maar vanwege de technische storingen besloot het management de laatste tijdslots te annuleren.

Een woordvoerster van Toverland legt uit: “In Now You’re Mine is veel techniek verwerkt. Helaas kregen we gisteravond te maken met meerdere technische storingen, waardoor de wachttijd te veel opliep.” Het spookhuis moet tijdig leeg zijn, omdat er naast het huis vuurwerk wordt afgestoken voor de eindshow. Om die reden moesten bezoekers met een tijdslot vanaf 21.00 uur helaas geweigerd worden.

Bezoekers die het spookhuis door de drukte niet hebben kunnen bezoeken, kunnen het aankoopbedrag terugvragen door te mailen naar [email protected]. Ook mensen die andere halloweenervaringen hebben gemist door de wachtrij bij Now You’re Mine, hebben recht op teruggave van het aankoopbedrag. Gedupeerden dienen hun digitale tickets bij te voegen.

Toverland belooft dat tijdens de volgende Halloween Night op zaterdag 14 oktober alles op alles wordt gezet om de beleving optimaal te maken, inclusief de techniek en speciale effecten. In het spookhuis maken bezoekers een angstaanjagende wandeling door donkere mijngangen, waarbij ze een mijnhelm dragen met een interactieve lamp.

Related posts

Efteling onthult spectaculaire herinrichting: Ontdek de uitgestrekte ijsbaan op de Warme Winter Weide!

Douglas Ross

Bobbejaanland maakt een splash met spectaculaire duikshow in grote vijver!

Douglas Ross

Winterse Magie in Wildlands Emmen: Schaatsen en Betoverende Lasershows bij Wildnights!

Douglas Ross