Image default
Business

Spannende onthulling: De bouw van de nieuwe attractie in Duinrell is in volle gang!Nieuwe attractie Tobbedanser in Duinrell

Nieuwe attractie Tobbedanser in Duinrell

Duinrell is momenteel bezig met de opbouw van de nieuwe attractie Tobbedanser. Deze theekopjesmolen van de Duitse fabrikant Metallbau Emmeln zal te vinden zijn in het themagebied Rick’s Avonturen Burcht. De gondels van de attractie zijn ontworpen als houten tonnen en binnenkort zal er een overkapping worden geplaatst.

De steunpilaren voor de attractie staan al overeind, zoals te zien is op foto’s die zijn vrijgegeven. Een woordvoerder van Duinrell vertelde: “Het wordt een waanzinnig leuke toevoeging en we zijn momenteel de laatste details aan het afronden. Deze week zal ook de officiële keuring plaatsvinden.”

De Tobbedanser zal een familieattractie worden met als thema de badderende eend Kwakus Kwebbel. Dit personage is bekend van de Kwakus Kwebbel Show uit 1988, een computergestuurde poppenvoorstelling.

Oorspronkelijk was het plan om de Tobbedanser al operationeel te hebben tijdens de kerstperiode. Nu wordt verwacht dat de attractie in april zal draaien, zodat de openingsceremonie net voor de meivakantie kan plaatsvinden. Duinrell is het hele jaar door geopend, maar het nieuwe pretparkseizoen begint op zaterdag 23 maart, wanneer alle attracties weer dagelijks toegankelijk zullen zijn.


Related posts

Betoverend nieuws: Nederlands bedrijf onthult interactieve Smurfen-attractie op maat!

Douglas Ross

Parkeerproblemen in de Efteling: Geen plek, geen pardon!

Douglas Ross

Dierentuin in Duitsland redt 120 dieren tijdens overstromingen: Een heldhaftige inzet!

Douglas Ross