Image default
Business

Smullen maar! Walibi Holland’s vernieuwde restaurant heet Yummy Tummy
Walibi Holland’s grootste restaurant krijgt nieuwe naam in 2024

Walibi Holland’s grootste restaurant krijgt nieuwe naam in 2024

Door [Jouw Naam]

Het grootste restaurant van Walibi Holland, voorheen bekend als Club W.A.B., zal vanaf 2024 een nieuwe naam krijgen. Tijdens een personeelsbijeenkomst heeft Walibi-directrice Mascha Taminiau aangekondigd dat het restaurant voortaan door het leven zal gaan als Yummy Tummy. Naast de naamswijziging zal het restaurant ook een ingrijpende verbouwing ondergaan.

Een opvallende verandering is de nieuwe roze kleur van het gebouw. Daarnaast zal Yummy Tummy vier verschillende counters hebben met elk een eigen assortiment. Bezoekers zullen na het bestellen van een gerecht een buzzer ontvangen, vergelijkbaar met andere pretparken en dierentuinen. Zodra de buzzer afgaat, kunnen ze hun maaltijd ophalen.

Naast het diverse aanbod aan gerechten zal er ook frisdrank beschikbaar zijn via een Coca-Cola-automaat. Bovendien zal Yummy Tummy koffie serveren van Starbucks. Hoewel de verbouwing nog niet gereed zal zijn bij de start van het nieuwe seizoen op 30 maart, zal de rest van het omliggende themagebied W.A.B. Plaza wel al een nieuw uiterlijk hebben gekregen.

Looopings had eerder al gemeld dat W.A.B. Plaza de nieuwe naam Playground zal krijgen. Veel attracties in dit gebied zullen worden opgefrist, maar behouden hun originele namen. Het doel is om van Playground een speels en vrolijk gedeelte te maken, met felle kleuren en decoraties geïnspireerd op speelgoed. Zo zal de bovenkant van de zweefmolen Super Swing worden vormgegeven als een tol en zal waterattractie Splash Battle een brandweerspelthema krijgen. Ook de tegenover gelegen thrillride Spinning Vibe zal een waterthema krijgen. Uiteraard zullen de hippe Engelse kreten waar Walibi Holland bekend om staat niet ontbreken. Een woordvoerder heeft deze nieuwtjes nog niet bevestigd.

Ben je een fan van Looopings? Bestel dan nu de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl!


Related posts

Efteling-attracties blijven ‘s nachts draaien – Ontdek hoe ze bevriezing voorkomen!

Douglas Ross

Betoverd door Disneyland Paris: Een kijkje in de spectaculaire nieuwe Rapunzel-attractie!

Douglas Ross

Dierentuinbaas haalt uit naar rookverbod: ‘Hypocriet en nutteloos!’

Douglas Ross