Image default
Business

“Schurken van DC Comics tot leven in spookhuis Crime Alley: Nacht van Chaos” – Een Nachtrustblog van Spanning
Nieuw spookhuis geopend in Parque Warner Madrid

Nieuw spookhuis geopend in Parque Warner Madrid

Een nieuw spookhuis in het Spaanse pretpark Parque Warner Madrid wordt bevolkt door de schurken van DC Comics. Wie de horrorbeleving Crime Alley: Night of Chaos betreedt, wordt opgewacht door onder meer Harley Quinn, Catwoman en Poison Ivy.

Ook DC-slechteriken Bane en Ra\’s al Ghul laten zich zien. Volgens het achtergrondverhaal hebben de schurken van Gotham City het stadsmuseum overgenomen. Dat leidt tot een chaotische reis door duistere gangen.

“Kun jij het einde van dit labyrint vinden, de psychedelische experimenten van de Scarecrow weerstaan en voorkomen dat je eindigt als plantenvoeding?”, staat op de website van het attractiepark. Crime Alley: Night of Chaos werd aanvankelijk geïntroduceerd als een tijdelijke betaalattractie tijdens het halloweenseizoen van 2023.

Openingstijden

Vanwege het succes ging het haunted house opnieuw open in december. Inmiddels heeft Parque Warner besloten om het spookhuis vaker aan te bieden. De openingstijden zijn wel beperkt. Zo zijn de deuren dit weekend geopend van 15.30 tot 18.45 uur. Tickets kosten 6 euro. Er geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. Crime Alley is onderdeel van themadeel DC Super Heroes World, waar vorig jaar de spectaculaire lanceerachtbaan Batman Gotham City Escape opende.


Related posts

Ontwerper Europa-Park onthult indrukwekkende tekeningen van spectaculaire vernieuwde achtbaan

Douglas Ross

Ontdek het spannende verhaal van Europa-Park’s hypermoderne animatronic achtbaan!

Douglas Ross

Wildlands Emmen laat bezoekers versteld staan met de betoverende Coca-Cola-kersttruck!

Douglas Ross