Image default
Business

PortAventura pakt uit met mobiele game om wachtrijen te vermaken!

PortAventura World introduceert interactief spel in wachtrijen van attracties

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World heeft een nieuwe manier gevonden om wachten in de rij minder vervelend te maken voor bezoekers. Door middel van een speciale app kunnen gasten nu een spelletje spelen in de wachtrijen van drie populaire attracties: Dragon Khan, Shambhala en Furius Baco. Het mobiele spel genaamd Duelins is exclusief beschikbaar op deze locaties in het park.

PortAventura spreekt van een ‘spannende nieuwe ervaring’ en belooft dat bezoekers nog nooit zoiets hebben gespeeld. Duelins is een gratis spel waarbij gebruikers wedstrijdjes van vijf minuten kunnen spelen met maximaal tien deelnemers. Spelers kunnen kiezen om zich aan te sluiten bij het team Atmos of Drax, met Pokémon-achtige figuurtjes.

Elke wedstrijd is uniek en het doel is om de perfecte strategie te vinden voor je team in dit interactieve avontuur. Thuis oefenen is niet mogelijk, aangezien Duelins alleen werkt in PortAventura Park. In de wachtrijen hangen schermen waarop de game te volgen is en de scores van spelers te zien zijn.

Voorrangspasjes

De wachttijden bij de attracties Dragon Khan, Shambhala en Furius Baco kunnen in het hoogseizoen oplopen tot anderhalf tot twee uur. PortAventura heeft regelmatig kritiek gekregen vanwege de lange rijen, trage medewerkers en de verkoop van veel voorrangspasjes. Met de introductie van Duelins hoopt het pretpark de wachttijd voor bezoekers aangenamer te maken en een unieke beleving te bieden.

Related posts

Mondo Verde zet je wereld op z’n kop met angstaanjagend betaald spookhuis tijdens Halloween!

Douglas Ross

Smullen met stijl: unieke pins van jouw favoriete pretparksnacks

Douglas Ross

Klaar voor de start: Kartbaan in Plopsa-pretpark gaat elektrisch!

Douglas Ross