Image default
Business

Plopsaland’s Theaterzaal krijgt nieuwe naam: Welkom in het Studio 100 Theater!

Nieuwe naam voor theaterzaal in Plopsaland De Panne

Nieuwe naam voor theaterzaal in Plopsaland De Panne

Vandaag, om 13.25 uur, is bekendgemaakt dat de grote theaterzaal in Plopsaland De Panne een nieuwe naam krijgt. Bij de opening in 2013 stond de locatie bekend als Plopsa Theater. Tussen 2019 en 2023 werd de naam veranderd naar Proximus Theater vanwege een sponsordeal. Deze samenwerking liep echter eind vorig jaar af.

Vanaf dat moment werd de officiële titel weer veranderd naar Plopsa Theater. Maar nu is er een definitieve naam gekozen: Studio 100 Theater De Panne. Binnenkort zal het officiële logo worden onthuld, zo meldt een woordvoerster van Plopsa aan Looopings. De naam is al te zien op vlaggen die reclame maken voor de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje.

Het Studio 100 Theater is onderdeel van Plopsa Resort Belgian Coast, samen met attractiepark Plopsaland De Panne, waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Hotel Belgian Coast, Plopsa Camping Belgian Coast en Plopsa Village Belgian Coast. Het vakantiepark Plopsa Village zal in december 2024 zijn deuren openen.

Studio 100, het moederbedrijf van de Plopsa Group, heeft sinds een directiewissel een sterke invloed op Plopsaland. Directeuren Gert Verhulst en Hans Bourlon zijn veel actiever betrokken bij de pretparktak. Onlangs werd het Studio 100 Festival gelanceerd, een project waar Verhulst zich persoonlijk voor heeft ingezet.


Related posts

Exclusief onthuld: De spectaculaire start van de nieuwe Walibi-achtbaan op locatie!

Douglas Ross

Griezelige chaos: Gesloten attracties en uitpuilende wachtrijen bij Fright Nights in Walibi!

Douglas Ross

Wat ging er mis bij Efteling’s Grand Circus Balancé? Een kijkje achter de schermen!

Douglas Ross