Image default
Business

Ontdek het vernieuwde spektakel op Bright Nights in Walibi Holland: Een onvergetelijke entertainmentbeleving!

Walibi Holland Bright Nights 2021 – Een Betoverend Winter-Evenement

Walibi Holland Bright Nights 2021 – Een Betoverend Winter-Evenement

Ontdek de Magie van Bright Nights

Afgelopen weekend is de tweede editie van het winter-evenement Bright Nights van start gegaan in Walibi Holland. Dit jaar zijn er weer veel leuke activiteiten en attracties te beleven voor jong en oud. In vergelijking met vorig jaar zijn er enkele nieuwe toevoegingen en uitbreidingen gedaan om het evenement nog spectaculairder te maken.

Nieuw Familiegebied: Speed Zone Off Road

Een van de nieuwe toevoegingen dit jaar is het familiegebied Speed Zone Off Road. Hier kunnen bezoekers genieten van de nieuwe familieachtbaan Eat My Dust en de fietsmolen Wind Seekers. Beide attracties zijn voorzien van prachtige lichteffecten, wat het rijden extra bijzonder maakt. Daarnaast is er op de plek van waterspeelplaats Cooldown een sneeuwbol verschenen, waarin bezoekers kunnen genieten van een balletact op specifieke tijdstippen.

Meer Geopende Attracties

Dit jaar zijn er meer attracties geopend tijdens Bright Nights. Zo is de Wildwaterbaan El Rio Grande nu ook overdag operationeel. In restaurant Club W.A.B. kunnen bezoekers weer gezellig knutselen en lasergamen. Daarnaast is de Snow Play Area teruggekeerd, waar jong en oud kunnen spelen in de sneeuw. Op de Main Street van het park sneeuwt het de hele dag, wat zorgt voor een extra magische sfeer. Mascotte Walibi en een jeugdige Kerstman zijn aanwezig voor meet-and-greets.

Interactieve Shows en Entertainment

Tijdens Bright Nights zijn er verschillende shows en entertainment te bewonderen. De interactieve show Speed Tree Decorating is verplaatst van de Splash Battle naar achtbaan Speed of Sound. Hier kunnen bezoekers op vaste tijdstippen genieten van de show. Op het hoofdpodium wordt Walibi’s After Xmas Party vertoond, gevolgd door de nieuwe dansvoorstelling Christmas Light & Vibes. Daarnaast zijn er verschillende straatacts, zoals rendieren op stelten en een kerstelf die zeepbellen laat maken. Ook zijn er lichtshows te zien bij attracties zoals Speed of Sound, Space Shot, Untamed en Condor. In themagebied Exotic staan prachtige lichtsculpturen en in Wilderness kunnen bezoekers zelf lichten activeren met behulp van knoppen. Daarnaast is er een plek waar wensen achtergelaten kunnen worden.

Walibi Play Land

In het kindergebied Walibi Play Land worden bezoekers begroet door brutale kerstelfjes. Hier kunnen kinderen zich vermaken in een betoverende kerstsfeer.

Bestel Nu de Exclusieve Looopings Podcast-pin

Wil je een uniek aandenken aan Walibi Holland Bright Nights? Bestel dan nu de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl!

© Walibi Holland 2021

Related posts

Meet de nieuwe baas van Drievliet: een frisse wind in pretparkland!

Douglas Ross

Tijdelijke Transformatie: Efteling Hotelkamers omgetoverd tot Trendy Openbare Toiletten!

Douglas Ross

Grappenmakers verrassen Efteling-gasten met Toverland-reclame stunt!

Douglas Ross