Image default
Business

Ontdek het echte leven in de dierentuin: De Belgische variant van de Dierentuinserie!

Nieuwe tv-serie over Zoo Antwerpen

Nieuwe tv-serie over Zoo Antwerpen

In een nieuwe tv-serie wordt achter de schermen gekeken bij de Vlaamse dierentuin Zoo Antwerpen. Het Echte Leven in de Dierentuin, dat in Nederland al jaren wordt uitgezonden op NPO 1, krijgt na zes seizoenen een Belgische variant. Vanaf morgenavond zendt tv-zender VTM het programma Het Echte Leven in de Zoo uit.

Net als in Nederland volgden de makers maandenlang het wel en wee van de bewoners van een dierenpark. Waar in Nederland gefilmd werd in Ouwehands Dierenpark, Diergaarde Blijdorp en Wildlands Adventure Zoo Emmen, week men dit keer uit naar Antwerpen. Bijzondere beelden uit dierenverblijven worden afgewisseld met toelichting van verzorgers.

Zoo Antwerpen belooft “grote én de kleine dierenverhalen”. “De camera’s vlogen door de lucht, doken diep in het rifaquarium en filmden zelfs undercover vanuit verborgen rotsen. Dat leverde naast prachtige close-up-beelden ook een unieke inkijk in het leven van de dieren op.”

Het Echte Leven in de Zoo is vanaf morgenavond acht weken lang om 19.55 uur te zien op VTM. De afleveringen verschijnen ook op streamingplatform VTM GO. In een promovideo komen onder andere nijlpaarden, koala’s, leeuwen, vissen, gorilla’s, giraffen en olifanten voorbij.


Related posts

Ontdek de vurige magie van Bobbejaanland’s spectaculaire nieuwe vuurshow ‘Inferno’!

Douglas Ross

Zinderend nieuws: Wateroverlast zet BestZoo op slot, maar schattige serval vindt warmte bij de kachel!

Douglas Ross

Is dit dé oplossing voor de problemen bij waterattractie Amazonia in Bellewaerde?” wordt “De ultieme oplossing voor Amazonia in Bellewaerde: ontdek het hier!

Douglas Ross