Image default
Business

Ontdek het betoverende Margaritaville Resort: Ultiem genieten bij PortAventura!

Een nieuw Margaritaville hotel bij PortAventura World?

Een bekende Amerikaanse hotel- en restaurantketen lijkt plannen te hebben voor een vestiging nabij PortAventura World. Onder de naam Margaritaville zijn in de Verenigde Staten en daarbuiten verschillende vakantieresorts te vinden. Deze week registreerde moederbedrijf Margaritaville Enterprises een reeks opvallende domeinnamen.

Het begon met margaritavilleportaventura.com, een adres dat weinig aan de verbeelding overlaat. Maar daar bleef het niet bij: ook merknamen als Margaritaville PortAventura Resort, Margaritaville Hotel PortAventura, Margaritaville Residence PortAventura en Margaritaville Cottages PortAventura werden vastgelegd.

Daarnaast zijn domeinnamen met de termen Margaritaville Cottages PortAventura Spain, Margaritaville Barcelona Spain, Margaritaville PortAvenura Spain, Margaritaville Hotel Spain en Margaritaville Hotel Barcelona geregistreerd.

Margaritaville is een merk van de Amerikaanse zanger Jimmy Buffett, gebaseerd op een gelijknamig nummer uit 1977. Buffett overleed in september 2023. Het merk Margaritaville wordt gebruikt voor hotels, casino’s, restaurants en bars. Pretparkfans kunnen het merk kennen van restaurant Jimmy Buffett’s Margaritaville in Universal Orlando Resort en Universal Studios Hollywood.

Pretparkresort PortAventura World, gelegen in badplaats Salou, heeft momenteel zes eigen themahotels. Deze heten PortAventura, Caribe, El Paso, Colorado Creek, Gold River en Mansion de Lucy. Wat Margaritaville precies van plan is bij PortAventura, is nog niet duidelijk. Zowel PortAventura als Margaritaville Enterprises hebben nog niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

Ben jij een fan van Margaritaville en zou je graag een hotel van deze keten willen zien bij PortAventura World? Laat het ons weten in de reacties!

Related posts

Efteling-medewerkers: Een betoverende sekte in het magische Efteling?

Douglas Ross

Neem je vrienden mee naar Disneyland Paris voor slechts 47 euro!

Douglas Ross

Directrice van Engels pretpark ontstemd over kritische abonnees: Een rollercoaster van ontevredenheid!

Douglas Ross