Image default
Business

Ontdek de Ultieme Sensatie: Nu 50% Korting op Bobbejaanland Abonnement voor 2024!
Voordelige abonnementen bij Bobbejaanland

Voordelige abonnementen bij Bobbejaanland

Vandaag, 18.18 uur

Wil je volgend jaar voordelig naar Bobbejaanland? Het Vlaamse attractiepark biedt momenteel abonnementen aan met kortingen tot 50 procent. Zo kun je tijdelijk een Gold Pass voor seizoen 2024 aanschaffen voor de helft van de prijs. Deze actie loopt tot en met maandag 4 december en is beschikbaar via de website van het park.

Een normale Gold Pass kost 119,90 euro per persoon. Met deze jaarkaart heb je niet alleen onbeperkt toegang tot Bobbejaanland, maar ontvang je ook nog andere voordelen. Zo krijgen abonnees bijvoorbeeld 20 procent korting op een Speedy Pass, 15 procent korting in restaurants en winkels, en 50 procent korting op een parkeerabonnement en pendelbusabonnement.

Bovendien ontvangen Gold-abonnees vier vriendentickets voor slechts 15 euro per stuk, een gratis actiefoto en twee gratis individuele Speedy Passes. Opa’s en oma’s van 65 jaar en ouder mogen gratis naar binnen. Daarnaast hebben Gold-abonnementhouders twee keer gratis toegang tot Attractiepark Slagharen, Movie Park Germany en Belantis.

Op dit moment kost een Gold Pass slechts 59,95 euro bij Bobbejaanland, wat 50 procent minder is dan het reguliere tarief. Als je liever een Diamond Pass wilt, betaal je nu 89,95 euro in plaats van 149,90 euro. Deze pas biedt nog meer voordelen, zoals een gratis dagticket voor een vriend of familielid, vier gratis Speedy Passes en een gratis Coca-Cola Freestyle-beker.

Ook de kortingspercentages zijn hoger bij een Diamond Pass. Je krijgt 30 procent korting op een Speedy Pass en 20 procent korting op eten, drinken en souvenirs. Parkeren en het gebruik van de pendelbus zijn gratis. Bovendien mag je vijf keer gratis naar zusterparken in Nederland en Duitsland. Ook bezoekjes aan zusterparken in de rest van Europa behoren tot de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Magisch Amerikaans pretpark betovert bezoekers met Efteling-melodieën

Douglas Ross

Toverland in onzekerheid: Wanneer opent de betoverende attractie Dragonwatch weer haar poorten?

Douglas Ross

Dreigende stunt in dierentuin: ijsbeer bedreigd voor documentaire promotie!

Douglas Ross