Image default
Business

Ontdek de top vernieuwingen bij Winter Feelings in Toverland!

Toverland Winter Feelings: Nieuwe aanpassingen in Winter Laguna

Toverland Winter Feelings: Nieuwe aanpassingen in Winter Laguna

Vandaag, 18.29 uur

De komende weken staat Toverland volledig in het teken van het winter-evenement Winter Feelings, dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt. Het Limburgse attractiepark heeft enkele vernieuwingen doorgevoerd ten opzichte van de eerste editie, met name in het entreegebied Winter Laguna.

Vernieuwingen in Winter Laguna

De winterversie van Port Laguna had eerder al een schaatsbaan en een almhut. Dit jaar is de ijsbaan anderhalf keer zo groot geworden. Ook de almhut is uitgebreid en heeft nu twee verdiepingen waar bezoekers kunnen eten, drinken en opwarmen. Er is zelfs een balkon toegevoegd.

Culinair genieten

In Winter Laguna kunt u genieten van heerlijke gerechten, zoals pretzels en borrelplanken. Bij vuurtoren Solaris worden onder andere braadworsten en gehaktballen geserveerd. Daarnaast zijn er nu vijf curlingbanen beschikbaar. Een bandenbaan, verschillende chalets en een bijna 10 meter hoge kerstboom maken Winter Laguna compleet.

Slotshow en sponsors

‘s Avonds wordt er een slotshow opgevoerd op een deel van de ijsbaan, waar allerlei Toverland-figuren te zien zijn. Winter Feelings is opnieuw een gesponsord evenement en Toverland maakt op veel plaatsen reclame voor het Oostenrijkse wintersportoord Wald-Königsleiten.

Kerstsfeer in heel Toverland

Over het hele park zijn in totaal 654 dennenbomen te vinden. Themagebied Avalon, waar afgelopen zomer nieuwe attracties openden, is voor het eerst aangekleed met lampjes en kerstversieringen. Helaas is de parachutetoren Dragonwatch momenteel gesloten vanwege een storing. Winter Feelings duurt nog tot en met zondag 14 januari.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nlRelated posts

Efteling Grand Hotel ontsnapt aan faillissement: Een zucht van verlichting!

Douglas Ross

Peche-achtbaan gesloten: trein stopt met rijden!

Douglas Ross

Slaap tussen de doden: Win een overnachting in The Amsterdam Dungeon!

Douglas Ross