Image default
Business

Ontdek de splinternieuwe Duingalows in Duinrell: meer dan negentig nieuwe vakantiepareltjes!

Nieuwe verblijfsaccommodaties bij Duinrell

Nieuwe verblijfsaccommodaties bij Duinrell

Duinrell heeft dit seizoen meer dan negentig nieuwe verblijfsaccommodaties in gebruik genomen. Oude vakantiehuizen van het type Budget Duingalows zijn vervangen door 91 Premium Plus Duingalows voor zes personen. Verder kwamen er twee Premium Plus Wellness Duingalows voor twee personen.

Premium Plus Duingalows

De Premium Plus Duingalows bestaan uit een woonkeuken met zithoek, drie slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een buitenterras. In de keuken bevinden zich onder andere een afwasmachine, een koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. De huisjes zijn voorzien van airconditioning.

Ze zijn volgens Duinrell “ecovriendelijk”, dankzij zonnepanelen en een energiezuinige warmtepompboiler. Sommige accommodaties bevatten ook een zogenoemde SunShower: een douche met infraroodstraling. Het park belooft dat de nieuwe Duingalows op maximaal vijf minuten wandelen van de attracties liggen.

Premium Plus Wellness Duingalows

De Premium Plus Wellness Duingalows bevatten een hottub met overkapping, een infraroodsauna, een dubbele inloopdouche en een ruime slaapkamer. Daarnaast zorgde Duinrell voor dertig campingplaatsen met privésanitair.

Tot slot kwam er een sportgebied met fitnessapparatuur in de openlucht, gelegen in de buurt van de Rodelbaan. Daar waren ook al padelbanen, een voetbalveld en een volleybalveld te vinden.

Het vakantiepark van Duinrell krijgt de laatste jaren veel aandacht. In 2023 werden nog 31 nieuwe huisjes in gebruik genomen, een jaar eerder kwamen er vijftien nieuwe tenten. Drie Airstream-campers, die in 2022 gepromoot werden, zijn vandaag de dag niet meer te boeken.


Related posts

De Grote Onthulling: Efteling Grand Hotel opent haar deuren pas in 2025!

Douglas Ross

Walibi’s Winterse Wonderwereld: Welke attracties trotseren de vrieskou?

Douglas Ross

Vertraging bij Groot Onderhoud van Efteling’s Sprookje Doornroosje! Ontdek waarom het sprookje een maand langer op zich laat wachten

Douglas Ross