Image default
Business

Ontdek de spectaculaire nieuwe ingang van Studios Park in Disneyland Paris volgend jaar!

Veranderingen in Disneyland Paris: Studio 1 wordt omgebouwd tot World Premiere

De ingang van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris is rigoureus aangepast. Door de sluiting van Studio 1 moeten bezoekers de komende tijd om de overdekte boulevard heen lopen. Er is een tijdelijke route aangelegd vanaf het entreeplein, links van het bouwwerk.

Studio 1 wordt de komende maanden omgebouwd tot World Premiere, een hal in de stijl van een glamoureuze filmpremière in Hollywood. In de tussentijd wandelen bezoekers over een tweebaans asfaltweg tussen de bouwschuttingen naar het grote plein in parkdeel Production Courtyart, met het Studio Theater en Studio D.

Op de schuttingen staan speciale kunstwerken, gemaakt van foto’s van bezoekers en medewerkers. Een meet-and-greet-locatie met Goofy in zijn regisseursoutfit bij de entree is weggehaald om de doorstroming te bevorderen. Het Disney-figuur loopt nu rond in de buurt van het Studio Theater.

De verbouwing gaat ongeveer een jaar duren. Ondertussen vinden ook werkzaamheden plaats aan de andere kant van het park, waar onder andere een groot meer, een promenade met een Rapunzel-attractie en een Frozen-themawereld gerealiseerd worden. Als die projecten zijn afgerond, verandert ook de naam van het park.

Related posts

Rechter beslist: Apenheul wint strijd om parkeerplaatsen!

Douglas Ross

30 keer smullen bij de luxe restaurantbeleving van Europa-Park

Douglas Ross

Magische avondshow van Disneyland Paris zonder vuurwerk: een betoverend spektakel!

Douglas Ross