Image default
Business

Ontdek de nieuwe tarieven van Walibi Holland: Entree nu €43,50 in 2024!
Verhoogde entreeprijzen bij Walibi Holland voor het komende seizoen

Verhoogde entreeprijzen bij Walibi Holland voor het komende seizoen

Vandaag, 12.46 uur

De maximale entreeprijs van Walibi Holland stijgt aankomend seizoen naar 43,50 euro. Het gaat om een bescheiden toename ten opzichte van vorig jaar, toen het reguliere tarief 42,50 euro bedroeg. In 2022 nam het pretpark nog genoegen met 36 euro.

De tickets van 43,50 euro zijn flexibel: ze kunnen op elke dag van het seizoen gebruikt worden, met uitzondering van de Halloween Fright Nights. Wie op de bezoekdag zelf kaartjes aan de kassa koopt, is dit jaar ook 43,50 euro kwijt.

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Het tarief voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar bedraagt 21,75 euro. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar moet 33,50 euro afgerekend worden. Een parkeerplek kost 11 euro per dag, net als vorig jaar.

Online werkt Walibi met variabele toegangsprijzen per dag, afhankelijk van bijvoorbeeld de drukteverwachting, extra activiteiten en het reeds verkochte aantal kaarten. Op dit moment kosten de goedkoopste online tickets voor volwassenen 34,50 euro.

Walibi Holland opent geen nieuwe attractie in 2024. Daarvoor moeten we geduld hebben tot 2025. Wel investeert het park dit jaar in een opknapbeurt van themagebied W.A.B. Plaza, dat Play Ground gaat heten.

Tijdens Halloween zal de entreeprijs traditiegetrouw verder stijgen. Vorig jaar vroeg men op het hoogtepunt bijvoorbeeld 49,50 euro voor een ticket. Eerder werd al duidelijk dat de prijs van een jaarabonnement stijgt van 92,50 naar 99 euro.


Related posts

Grote verrassing in Droomvlucht: Aziatische spinnen maken Efteling hun thuis!

Douglas Ross

Griezelige Halloween in Drents pretpark Drouwenerzand: Ontdek de drie angstaanjagende nieuwe spookhuizen!

Douglas Ross

Tragisch ongeluk bij bouw nieuwe attractie in Futuroscope: medewerker overleden

Douglas Ross